2018-11-18 16_edited_edited.jpg

Unf*ck yourself!

Online groepshypnose

Doorbreek onbewuste blokkades & patronen en reclaim your power!

De eerst volgende sessie:

Datum

donderdag 16 december

Tijd

19.00 - 20.30

Thema

Vertrouwen

Investering

€ 33,00

Maximaal 10 deelnemers.

Herken jij jezelf hierin?

Door bepaalde ervaringen heb je het idee dat je 'stuk' bent en dat er iets mis met je is. Daardoor ben je erg hard en kritisch naar jezelf toe en heb je moeite om jezelf (gewoon zoals je bent) volledig te accepteren.

Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, omdat je niet goed het verschil voelt tussen je ego (hoofd) en intuïtie (hart). Daardoor zoek je steeds bevestiging bij anderen dat je gevoel 'klopt' en dat je de juiste keuzes maakt.

Je valt steeds terug in oude belemmerende gedachten- en gedragspatronen, waardoor je steeds dezelfde situaties, personen en resultaten aantrekt. Het lukt je niet om deze patronen te doorbreken, waardoor je regelmatig vast zit in frustraties en een negatief (denk) spiraal.

Je hebt geleerd altijd 'mooi weer' te moeten spelen en om 'negatieve' emoties en gevoelens weg te stoppen, waardoor er steeds vaker onverwerkte emoties naar boven komen in de vorm van (onverwachtste) huilbuien, woede uitbarstingen en interne onrust.

Je voelt je in de omgang met andere mensen vaak onzeker en 'niet goed genoeg', waardoor je het gevoel hebt dat je je moet bewijzen en extra hard je best moet doen om erbij te horen. 

Je laat je vaak leiden door externe factoren, de meningen en verwachtingen van anderen waardoor je moeite hebt om keuzes te maken en dichtbij jezelf te blijven.

Je hebt jezelf aangeleerd een masker op te zetten en jezelf steeds aan te passen aan anderen. Nu besef je je dat je eigenlijk niet echt meer weet wie JIJ daadwerkelijk bent, wat JIJ wilt en waar JIJ gelukkig van wordt.

Wat eerdere deelnemers zeggen over de Unf*ck Yourself! sessie

WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.55.22.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.47.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.08.08.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.08.09.jpeg

Is dit waar je naar verlangt?

Je wilt vertrouwen op jezelf, jouw gevoel en je zelfverzekerd voelen over wie jij bent wat je doet en hoe je in het leven staat.

Je wilt meer van jezelf leren houden, jezelf volledig accepteren en ontdekken wat je eigen verlangens en behoeften zijn en deze op één zetten.

Je wilt veel meer leven vanuit jezelf, jouw ware kern, zonder dat jij je laat tegenhouden door belemmerende overtuigingen, sociale conditioneringen, onzekerheden en twijfels.

Je wilt keuzes maken die goed voelen voor jou, zonder dat je je laat beïnvloeden door externe gebeurtenissen, druk van buitenaf en de meningen en verwachtingen van anderen.

Je wilt je niet langer aanpassen en jezelf klein houden, maar jezelf zijn én blijven, jezelf op waarde schatten en daardoor altijd in jouw kracht blijven staan.

Je wilt veel meer leven vanuit jouw intuïtie en gevoel, in plaats van jouw state of being af te laten hangen van externe factoren, situaties en anderen mensen.

Je wilt loskomen van jouw verleden en de daarbij behorende belemmerende overtuigingen, blokkades, angsten en patronen. Ze hebben je lange tijd geholpen en beschermt, maar nu dienen ze je niet meer. 

Hi, ik ben Roos!

Spiritueel Hypnotherapeut & (Microdose) Coach, Gek op NLP en de werking van het (onbewuste) brein. 

DBP_0767.jpg

Het verliezen van mijn moeder op jonge leeftijd, emotionele eetbuien en pesterijen zorgde ervoor dat ik als klein meisje opgroeide met het idee dat ik er niet bij hoorde en dat ik dus anders was. Het maakte mij heel erg onzeker en ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Daarom zocht ik vaak bevestiging bij anderen dat ik wél goed genoeg was en er toe deed. Ik kwam uiteindelijk terecht in een heftige en giftige relatie, waarin ik mijzelf compleet verloor. Ik was mezelf niet meer. Ik was doodongelukkig en van mijn zelfbeeld was niets meer over.

Niet lang daarna kwam ik terecht in een burn-out, waardoor ik 'gedwongen' werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn schaduwkanten aan te kijken.

Het was een proces met vallen en opstaan. Ik leerde mezelf opnieuw kennen, ontdekte wat IK nu écht wilde en om te luisteren naar mijn intuïtie. Door het veranderen van mijn (onbewuste) interne wereld, het doorbreken van oude patronen en mijn schaduwkanten te omarmen, kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Gelukkig heb ik ook ervaren wat er gebeurd wanneer je afscheid neemt van je belemmerende overtuigingen, verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Alles wat je nodig hebt om het leven wat jij wilt te creëren zit al in je. Het zit alleen een beetje ondergesneeuwd onder al jouw levenservaring en de lessen die jij hebt mogen ontvangen. 

Dankzij mijn persoonlijke ervaring en spirituele groei heb ik deze magische en transformerende Unf*ck Yourself! groepssessies gecreëerd. Hierin combineer ik diversen helende methodieken die jou begeleiden in het proces om weer in jouw vrouwelijke kracht te staan en het leven te creëren waar jij echt gelukkig van wordt.

Dit is wat de Unf*ck Yourself! sessie je oplevert!

Het versterken van jouw intuïtieve vermogens, waardoor jij meer in verbinding komt te staan met je intuïtie en ware kern. Zodat jij van binnenuit (als vanzelf) keuzes gaat maken die bij jou passen en gaat leven in lijn met wie jij daadwerkelijk bent. 

Het doorbreken van onbewuste blokkades en patronen, zodat jij je hier niet meer door laat leiden en tegenhouden en jij weer in jouw kracht gaat staan.

Meer verbinding met jouw ware kern, jouw hart en jouw intuïtie, waardoor je meer durft te vertrouwen op jezelf, jouw gevoel en intuïtie en moeiteloos keuzes kan maken die goed voelen voor jou.

Verwerking van weggestopte en onverwerkte emoties, waardoor je meer interne rust ervaart en in elke nieuwe situatie kan reageren vanuit vertrouwen, liefde en rust.

Wat er ook gebeurt in de externe wereld en wat anderen ergens ook van vinden, jij blijft dichtbij jezelf en staat in jouw kracht, omdat jij volledig durft te vertrouwen op jouw intuïtie en gevoel.

Verhogen van jouw energiefrequentie, waardoor je meer natuurlijke energie krijgt, lekkerder in je vel zit en meer magie en flow ervaart in jouw leven.

Transformatie op fysiek, mentaal en energetisch niveau, waardoor je van binnenuit (als vanzelf) gaat leven in lijn met wie jij werkelijk bent en jij het leven kan creëren waar jij echt naar verlangt.

WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.11.06.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.55.41.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.57.06.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.08.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.57.20.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.27.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.11.06.jpeg

Praktische informatie

Datum & Tijd

16 december 2021

19:00 - 20:30

Locatie

Online via Zoom

 

Replay beschikbaar.
 

Thema

Vertrouwen

Afsluitend een Q&A

Investering

€ 33,00

Let op: maximaal 10 deelnemers!

Violet Stars

UNFUCK YOURSELF

Be who you were before all that stuff happened that dimmed your fucking light.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2021 © UPlift! Lifestyle