Tips!

Mindset

You are a Bdass

YOU ARE A BADASS

Jen Sinerco

Dit was het eerste boek wat ik heb gelezen over Mindset. Het boek lees lekker weg, is duidelijk en bevat goede concrete voorbeelden waar je mooie inzichten uit kan halen. De schrijfster gebruik haar eigen verhalen om haar punt duidelijk te maken en schrijft op humoristische wijze. In mijn ogen een van de beste boeken om meer te leren over mindset.

Chimp Paradox.jpg

THE CHIMP PARADOX

Steve Peters

Een boek wat je moet lezen wanneer je beter wilt begrijpen waar het menselijk gedrag vandaan komt en wat nu dat saboterende stemmetje in je hoofd is. Het boek legt uit hoe je de chimp (het reptielenbrein) kan managen, waardoor je meer handelt en denkt vanuit jezelf (de mens). Het boek behandelt ook overtuigingen, geluk en zelfvertrouwen. Easy read en super leerzaam!

1001004006316164.jpg

JOURNALS

Peter Pauper

Ga je met je mindset aan de slag? Of het nu voor het journalen is of om aantekeningen te maken, de notitieboekjes van Peter Pauper zijn ideaal! Betaalbaar en van top kwaliteit. Ze zijn er in alle soorten designs. Voor ieder iets wils. Ik gebruik zelf het 'Believe in Yourself' notitieboekje. Een dagelijkse reminder voor mezelf. 

Wat nou als het ook ander kan

WAT NOU ALS HET OOK ANDERS KAN?

Janne Schuijn

Geen verrassing dat dit boek in mijn boekentip lijst staat op het gebied van Mindset. Mijn mindset reis begon in 2017 dankzij Janne. Ik heb door haar coaching heel veel mogen leren over mindset. Het boek is een reis door Janne haar leven en staat bordevol met inzichten en tips over mindset en wat het voor haar heeft betekent. Een must read!

9200000114043487.jpg

MINDF*CK NEXT LEVEL

Victor Mids & Oscar Verpoort

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik helemaal in-to-the neuroscience, werking van het brein en hypnose ben. Dit boek sluit hier onwijs goed op aan en laat zien hoe 'gemakkelijk' ons brein en onze zintuigen te misleiden zijn. Als je deze onderwerpen ook heel erg interessant vind, dan mag dit boek niet in je collectie ontbreken! 

Slight Edge.jpg

THE SLIGHT EDGE

Jeff Olson

Wederom een van mijn favorieten boeken! The Slight Edge is een manier van denken. Het boek laat met herkenbare situaties zien hoe kleine dagelijkse acties opgeteld het verschil kunnen maken. Simpele acties die je dagelijks kan doen of niet doen. Ook staan er leuke en praktische oefeningen in. 

Breek je vrij - Edwin Selij.jpg

BREEK JE VRIJ

Edwin Selij

Breek je vrij! helpt je probleem op te lossen, ongeacht wat dat probleem ook is. Misschien noem jij het belemmeringen, blokkades of zelfs uitdagingen. Het blijft hetzelfde, want de gevoelens die je ervaart zijn vaak verbonden aan negatieve herinneringen. In het boek staan praktische oefeningen om die herinneringen te resetten, zodat je eindelijk je verleden kunt loslaten en het leven kunt leiden dat je daadwerkelijk wilt.

 

Eetbuien

 
9200000045944865.jpg

OVERWIN JE EETBUIEN
 

Christopher Fairburn

Heb je last van eetbuien? Dan MOET je dit boek lezen. Het boek heeft een duidelijke uitleg over het ontstaan van eetbuien en er staan veel praktische tips in. Daarnaast bevat het boek ook een stappenplan om zelf aan de slag te gaan. Je moet het dan wel (zelf) écht gaan doen! Dit boek wordt vaak aangeraden aan mensen met eetstoornissen.

9200000030255252.jpg

WAAROM EET JE TE VEEL?

Deepak Chopra

Ook dit boek geeft een goede en duidelijke uitleg over het ontstaan van eetbuien. Dit boek is echter wat meer zweverig en spiritueel - daar moet je maar tegen kunnen. Het boek leest makkelijk weg en bevat veel wetenschappelijk onderbouwde kennis

9200000039460417.jpg

BRAIN OVER BINGE
 

Kathryn Hansen

Het eerste boek van Kathryn Hansen over haar eetstoornis: boulima en Binge Eating Disorder. Na 6 jaar is zij in van de een op de andere dag gestopt met haar eetbuien door gebruik te maken van de werking van haar brein. In dit boek deelt ze haar verhaal en hoe zij dit aangepakt heeft.

9200000100348707.jpg

EET ALS EEN EXPERT
 

Marijke Berkenpas

Als je op zoek bent naar een boek met wetenschappelijke kennis, geschreven door experts... dan is dit het boek wat je gelezen moet hebben. Het boek geeft je alle handvatten om een voedzaam en 'gezond' voedingspatroon samen te stellen. Het is duidelijk uitgelegd en staat ook vol met lekkere recepten.

9200000055086616.jpg

BRAIN OVER BINGE

RECOVERY GUIDE

Kathryn Hansen

Het vervolg van het eerste boek van Kathryn Hansen: Brain over Binge.

Het boek is een praktisch zelfhulp boek die je kan gebruiken om te herstellen van BED (Binge Eating Disorder).
 

Lifestyle

Relax.jpg

NIGHT & RELAX

Ontspannig & Slaap

Dit is een van mijn favoriete producten van Body & Fit en het enige product wat ik ALTIJD in huis heb. Het is een supplement die ontspanning en een goede nachtrust ondersteunen. Ik gebruik het tijdens perioden met meer stress of na een slechte nacht, zodat ik een slaaptekort minimaliseer. Een goede nachtrust wordt vaak onderschat, terwijl het zo belangrijk is! 

pure-cacao-poeder_Image_01.jpg

CACAO

Hallo, chocolade!

Als je mij een beetje kent weet je dat ik gek ben op chocolade. Ik ontbijt elke ochtend met onder andere kwark en daarin mag natuurlijk een schep cacao niet ontbreken. Een beetje zoetstof erbij en je hebt heerlijke chocolade vla, kwark, yoghurt... whatever. Deze cacao zit ook vol met eiwitten en vezels, dus super voedzaam. Win-win!

high-protein-notenmix_Image_01.jpg

MIXED NUTS

Gezonde vetten

Onmisbaar in een gevarieerd voedingspatroon: noten! In de winkel is een zak gemengde noten vaak onbetaalbaar, dus ik bestel ze altijd bij Body & Fit. Waarom gemengde noten? Alle noten hebben hun eigen samenstelling en zo zorg ik ervoor dat ik van alles iets binnen krijg. Erg lekker door de kwark voor een extra bite.