Gratis SOS Eetbuien Toolkit

eerste hulp bij eetbuien

Wanneer die plotselinge eet drang opkomt, voelt het alsof je door 'iets' wordt overgenomen en je geen controle meer hebt.

 

Onbewust grijp je naar de eerste de beste voedingsmiddelen in de buurt en het liefst zo koolhydraat en vetrijk mogelijk.

Zonder erbij na te denken eet je het op. De eerste happen proef je nog, maar daarna is het eten om het eten. Het lukt je niet om te stoppen.

Na een eetbui word je overspoeld met gevoelens van schuld en schaamte. Dit was niet wat je wilde, maar het lukte je niet om er grip op te krijgen.

 

Wat gebeurde er nu eigenlijk?

Waarom wilde je zo graag eten?

 

En nog belangrijker:

Hoe kan je dat de volgende keer voorkomen?

Herkenbaar?

 

Dan heb ik voor jou DE Eetbuien SOS Toolkit die je helpt om met die plotselinge eet drang om te gaan, je bewuster te worden van jouw gedachten en gedrag op dat moment zodat je er in de toekomst beter mee om kan gaan.

Linda

Dankzij deze Toolkit:

Weet je hoe je de eerste eet drang de baas kan blijven.

 

Leer je hoe je jouw impulsbeheersing kan trainen.

Word je je bewuster van je gevoelens, behoeften en gedachten.

 

Kan je een persoonlijk actieplan maken voor in de toekomst.

 

Ontdek je wat jouw persoonlijke eetbui triggers zijn.

Alle documenten zijn wetenschappelijk onderbouwd en gebruik ik in mijn coaching

om mijn klanten te helpen met het creëren van een eetbui vrij leven.

Hi, ik ben Roos!

HypnoCoach: Mindset coach & Hypnotherapeut

Ervaringsdeskundige & Expert op het gebied van Eetbuien

Mijn (emotionele) eetbuien begonnen op 10-jarige leeftijd nadat mijn moeder was overleden. Mijn eetbuien waren niet meteen een probleem. Dat werd het pas toen ik op 19-jarige leeftijd meer dan 90 kilo woog en ontzettend ongelukkig en onzeker was.

 

Mijn lichaam, zelfbeeld en onzekerheid zorgde ervoor dat ik inleverde op de kwaliteit van mijn leven. Jarenlang volgde ik het ene na het andere zware en extreme dieet, wat juist resulteerde in meer en meer eetbuien. 

In 2014 besloot ik dat ik niet de rest van mijn leven wilde diëten en vechten tegen mijn eetbuien. Ik schakelde hulp in van een professionele coach, werkte aan mijn mindset en veranderde mijn levensstijl.

Ik heb bijna 20 jaar last gehad van eetbuien en kan nu sinds een paar jaar met trots zeggen:

 

Ik ben eetbui vrij!

Ik heb meer conditie, een gezond en sterk lichaam, meer energie, conditie en zelfvertrouwen. 

Mijn mentale en fysieke transformatie hebben ertoe geleid dat ik als Mindset Coach en Hypnotherapeut anderen vrouwen begeleid naar een eetbui vrij leven met een daarbij behorende, duidelijke missie:

 

Het taboe rondom eetbuien doorbreken en zelfbewuste vrouwen te helpen met het creëren van een eetbui vrij leven, waardoor zij weerbaar, gelukkig en krachtiger in het leven kunnen staan.

Liefs, Roos

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle