UPlift!_logo.png

Quest for Impact

Ontdek en doorbreek jouw onbewuste blokkades die ervoor zorgen dat je jezelf in de weg zit bij het realiseren van jouw dromen, zodat je ze nu wél kan waarmaken en de wereld een stukje mooier kan maken!

Heb jij ambitieuze doelen en dromen? Ben je ondernemer geworden of wil je dat worden zodat je de wereld een stukje mooier kan maken en kan doen waar jij gelukkig van wordt? 
 
En is dit herkenbaar voor jou?
 • Je zit jezelf ontzettend in de weg en houdt jezelf klein. Van binnen voel je echt een sterke drive om anderen te helpen, de wereld een stukje mooier te maken, maar je merkt dat het maar niet wilt stromen. Ondanks de lange to-do lijstjes heb je het gevoel dat er weinig uit je vingers komt.
   

 • Je kan niet wachten om anderen te helpen, om jouw sociale missie te leven en jouw verhaal te delen. Je hebt iets meegemaakt waardoor jij de kennis en tools beschikt om anderen te helpen. Maar elke keer als je actie wilt ondernemen, komen die vervelende negatieve gedachten omhoog: 'Kan ik het wel? Zitten mensen wel op mij te wachten?' Deze gedachten demotiveren je en verlammen je waardoor je weer teveel in je hoofd gaat zitten.

 • Wanneer je jouw twijfels en onzekerheden bespreekt met de mensen om je heen krijg je vaak van die 'goed bedoelde' adviezen en opmerkingen. Dat ondernemen hard werken is, dat het moeilijk is, dat je maar beter een baan in loondienst kan hebben en dat je als ondernemer toch niet zoveel geld kan verdienen. Daardoor begin je nog meer te twijfelen... moet je het wel doen? Is het wel realistisch?

med_res (1).jpg

Als je kijkt naar jouw 'concurrenten' vind je ze beter, perfect en succesvoller. Het maakt je onzeker en daarom besluit je nóg meer kennis op te doen. Waardoor je de lat (onnodig) hoog legt voor jezelf. Je denkt dat je anderen pas mag helpen als je 'alles' weet en alles 'perfect' doet.

 

Steeds wanneer je acties wilt ondernemen gaat dat negatieve interne stemmetje weer met je aan de haal:

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Ik kan het niet.'

 • 'Wie zit er nu op mij te wachten?'

 • 'Nu is niet het juiste moment, ik moet eerst nog....'

 • 'Ondernemen is niets voor mij, want...'

De mooie dromen die je had, maken steeds meer plaats voor beren op de weg, obstakels en meer redenen om het niet te doen, het nog langer uit te stellen en te wachten op het 'juiste' moment of wanneer je wél genoeg kennis en ervaring hebt...

Wist je dat ik dit ook heb gedacht en ook zo heb gehandeld? Ik kan je dus ook alvast de uitkomst verklappen: het juiste moment komt nooit vanzelf. Je moet hem zelf creëren! En je kan nog zoveel kennis op doen als je wilt, je gaat de kennis en ervaring die je nodig hebt om je klanten te helpen pas krijgen wanneer je jouw klanten daadwerkelijk helpt!

Ik heb mezelf bijna 2 jaar (!!) in de weg gezeten en bijna mijn ondernemersdromen opgegeven. Gelukkig leerde ik op tijd meer over de werking van het menselijk brein en het beschermingsmechanisme  'zelfsabotage'.

Ben jij het zat om jezelf in de weg te zitten?

Volg dan deze 4 uur durende video training waarin ik alle kennis, inzichten en tools deel die voor mij life changing waren op het gebied van ondernemen, waardoor ik nu kan ondernemen met meer zelfvertrouwen en impact.

The planet does not need more 'successsful people'. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.

- Dalai Lama -

Wat is zelfsabotage?

Zelfsabotage is een overlevingsstrategie van het menselijk brein. Ons brein heeft namelijk één 'simpele' taak en dat is zorgen dat we veilig zijn zodat we kunnen overleven. Het menselijk ego speelt hierin ook een rol (ook wel het emotionele brein genoemd). Die wilt namelijk dat we ons (altijd) emotioneel goed voelen en probeert dus (de kans op) pijn te vermijden.

Waarom is zelfsabotage een probleem?

Iedereen doet aan zelfsabotage, maar niet iedereen ervaart het direct als een probleem. Zo zijn er mensen die zichzelf dagelijks saboteren en het niet door hebben omdat er (nog) geen (acuut) probleem is. Je zou dan kunnen stellen dat er geen sprake is van zelfsabotage, omdat het niet zo ervaren wordt. Echter, er komt altijd een moment waarop het wél een probleem wordt

Ook het ego is bij zelfsabotage een 'dingetje', want die wilt het niet erkennen! Dat betekent namelijk dat je iets 'fout' doet. Het ego wordt daardoor gekrenkt.

Het is daarom belangrijk om je te realiseren dat je er in feite niet altijd iets aan kan doen, omdat zelfsabotage zich altijd vermomt in 'normale' gedrags- en gedachtepatronen en onbewust plaatsvinden.

Het (h)erkennen dat je jezelf saboteert en er iets aan wilt doen is een teken van leiderschap en verantwoordelijkheid nemen. Daar is lef, discipline en kracht voor nodig!

Een aantal 'symptomen' van zelfsabotage als ondernemer:

 • Uitstelgedrag

 • Perfectionisme

 • (Te) lage prijzen

 • Weinig klanten

 • Belemmerende overtuigingen

 • Kritisch zijn naar jezelf

Zelfsabotage is een groter overkoepeld 'fenomeen' en wordt een 'probleem' op het moment dat jij heel graag bepaalde doelen wilt bereiken, maar het steeds niet lukt of onnodig lang duurt. En dan bedoel ik niet een paar dagen of weken, nee maanden of zelfs jaren.

Self-sabotage is when we say we want something and

then go about making sure it doesn 't happen. 

- Alyce P. Cornyn-Selby -

Hoe zou het zijn als je...

Zelfverzekerd je doelen en dromen kan realiseren én het gevoel hebt dat:

 • je wél goed genoeg bent;

 • je waardevol bent;

 • je echt genoeg kennis en ervaring hebt;

 • je de wereld mag, kan en gáát verbeteren;

 • de hele wereld op je zit te wachten!

Jouw acties en gedachten kan loskoppelen van angsten, twijfels en belemmerende gedachten, zodat je met meer energie en plezier kan ondernemen. En dus meer rust, flow, vertrouwen en plezier ervaart.

Inspired actions kan nemen! Dat wanneer je een nieuw idee krijgt je dit direct kan uitvoeren zonder dat je je laat (af)leiden door het stemmetje in je hoofd die zich ermee wilt bemoeien en jou probeert tegen te houden.

Saboterend gedrag zoals perfectionisme en uitstelgedrag kan loslaten, zodat je jouw klanten daadwerkelijk kan helpen (zoals alleen jij dat kan), je sneller stappen kan zetten richting je doelen en jij en je bedrijf verder kunnen groeien.
 

Meer rust in je lichaam en hoofd hebt. Niet meer een constant opgejaagd gevoel, jezelf onnodige druk opleggen en dingen 'moeten'. Nee, gewoon lekker ontspannen, relax en vanuit je gevoel en intuïtie werken.
 

Een (ondernemers) mindset hebt die constant met jou meegroeit. Met jouw carrière, bedrijf, doelen en dromen. Een mindset en brein die vóór je werken waardoor jij je staande houdt wanneer je weer in de emotionele 'ondernemers rollercoaster' terecht komt.
 

Echt de impact kan maken waar je van droomt. De mensen helpen die jou nodig hebben op de manier waarop alleen jij dat kan. Jouw ervaringen en kennis heb je met een reden.

 

Hoe ziet Quest for Impact eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving van Quest for Impact. Hierin vind je:

      4 masterclasses van 45 tot 60 minuten. In deze Masterclasses behandel ik diversen onderwerpen met betrekking tot zelfsabotage, de werking van het brein en geef ik je praktische tips en tools om ermee om te gaan. In deze video's zie je 2 schermen. In het ene scherm zie je mij spreken en in het andere scherm zie je een PowerPoint presentatie.

      4 praktische werkboeken met verdiepende vragen waardoor je echt tot de kern kan komen en meer inzicht krijgt in jouw blokkades, zodat je ermee aan de slag kan gaan.

      Tijdelijke BONUS: alle sheets van de PowerPoint presentaties! Zo kan je alle kennis en informatie ook op je eigen tempo (nogmaals) doornemen. Je kan ze natuurlijk ook uitprinten zodat je bij het volgen van de Masterclasses hier eigen aantekeningen op kan maken.

Na deze Quest...

Weet je wat zelfsabotage is en hoe je het (bij jezelf) kan herkennen en welke onbewuste blokkades jij hebt die ervoor zorgen dat je jezelf in de weg zit. Alles valt en staat tenslotte met bewustwording!

Heb je inzicht in de onbewuste mentale blokkades en saboterende patronen die ervoor zorgen dat je jezelf (en de groei van je bedrijf) in de weg zit.

 

Beschik je over de juiste kennis, tools en vaardigheden om te werken aan jouw blokkades en weet je hoe je ze effectief kan veranderen (dankzij de neurowetenschap).

Heb je geleerd wat je kan doen wanneer je last hebt van belemmerende gedachten/overtuigingen, negatieve gevoelens, onzekerheid en angsten.

Heb je de tools en vaardigheden om jouw kritische stemmetje en interne saboteur de baas te blijven en om jouw (on)bewuste brein vóór je te laten werken.

Heb je meer zelfvertrouwen, rust en een krachtige en positieve (ondernemers)mindset, waardoor je met meer rust en zekerheid jouw bedrijf (verder) kan opbouwen, jouw klanten helpen en impact maken.

You only need to take my hand, I know the way.

Hi, ik ben Roos!

Ik was 10 jaar toen ik mijn moeder verloor aan baarmoederhalskanker. Om te dealen met mijn emoties werd ik een 'emotie eter'. Daardoor kwam ik aan en werd ik op de basisschool en middelbare school veel gepest en buitengesloten. Dit maakte mij heel erg onzeker en dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Om te bewijzen, aan anderen (en aan mezelf) dat ik wél goed genoeg was werd ik een perfectionist. Als iets niet perfect was, dan was IK niet goed genoeg.

 

Door mijn onzekerheid was ik altijd bij anderen op zoek naar de bevestiging dat ik goed genoeg was. Ik wilde dat iedereen mij aardig en goed genoeg vond, dus ik cijferde mezelf weg en had ik een laag zelfbeeld.

 

Hierdoor was ik een 'gemakkelijke prooi' voor een narcistische man en kwam ik terecht in een giftige relatie met jarenlange fysieke en mentale mishandeling. Het heeft jaren geduurd voordat ik alle moed bij elkaar had geraapt om te vertrekken. Ik liet alles achter om alleen opnieuw te beginnen.

Begin 2015 deed ik nog een laatste poging om af te vallen door mijn levensstijl te veranderen en te investeren in mindset coaching. Het was deze ENE keuze die mijn hele leven veranderd heeft!

 

Als kers op de taart kreeg ik dat jaar ook een burn-out waardoor ik mijn vaste baan verloor MAAR wel de kans kreeg om met mijn verleden af te rekenen en met een schone lei te starten.

 

Ik leerde ontzettend veel over mijzelf, mijn belemmerende overtuigingen en hoe ik mijzelf al die tijd heb gesaboteerd. Dat werd mij nog duidelijk op het moment dat ik mij ging verdiepen in de werking van het brein en gedragsverandering.

 

De belangrijkste les: door het veranderen van mijn interne wereld, mijn mindset kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Wat mijn transformatie mij heeft gebracht is fantastisch! Daarom help ik ambitieuze, zelfbewuste vrouwen en (startende) ondernemers om hun impact te maken in de wereld om net als ik het verschil te maken.

icons8-sms-64.png

Direct aan de slag!

Binnen 5 minuten na aanmelding ontvang je een e-mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving en alle inhoud van de training.

icons8-video-call-64.png

Opbouw

Deze training bestaat 4 modulen. Elke module bestaat uit een Masterclass en bijbehorend werkboek.

Tijdelijke bonus: de sheets van de PowerPoint presentaties.

icons8-knowledge-sharing-64.png

Inhoud

De inhoud van deze online training is gebaseerd op psychologie, neurowetenschap en praktijkervaring. Je hebt niets nodig om deze training te volgen behalve motivatie!

icons8-growing-money-64.png

Investering

De investering is € 27,00 excl. BTW (€ 32,67 incl. BTW). De BTW is aftrekbaar als ondernemer.

InkedGoogle Reviews_LI.jpg
1.PNG
5.PNG
2.PNG
6.PNG
4.PNG

' Wat ik zo fijn vind aan Roos, is dat zij verder kijkt en niet iets voor lief neemt. Op de

momenten wanneer ik extra stimulans nodig heb, of extra input dan krijg ik die input direct.

 

Ze weet op een stimulerende en ook grappige manier feedback te geven, waarbij je inziet dat falen soms ook bij de verandering hoort. Toch geeft Roos hier altijd een positieve twist aan waardoor ik nooit het gevoel heb om op te geven!

 

Roos stelt mij op een goede manier vragen, waardoor ik inzie dat het toch even anders kan. En, door het net iets anders te doen, is de kwaliteit en het resultaat er!

 

Ben je opzoek naar een coach die jou helpt om alles uit jezelf te halen? Dan moet je Roos als coach nemen. Ze zal je niet teleur stellen, maar be aware !! She doesnt take “No” easily as an answer..' 

UPlift!_logo_beeldmerk.png

Mariëtta - Leidinggevende en parttime ondernemer.

UPlift!_logo_beeldmerk.png

' In de tijd waarin Roos mijn coach is, ben ik erachter gekomen dat het hebben van een goede, passende coach heel belangrijk is. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen als dat ik nu ben.

 

Roos is altijd positief. Ze laat je inzien dat niets verkeerd of fout is, maar onderdeel is van jouw reis naar verandering. Iedereen ondergaat verandering op een andere manier en Roos voelt klakkeloos aan welke manier het beste bij jou past. Ze denkt met je mee en laat je in je waarde. Ze geeft tips en adviezen, maar als je voor een andere oplossing kiest, dan is dat ook goed.

 

Roos neemt me altijd serieus. Ze zegt waar het op staat. Als er iets beter kan, geeft ze dat aan. Daarnaast laat ze je ook merken wanneer het goed gaat en ze trots op je is. Die complimentjes en positiviteit houden je gemotiveerd.

Natuurlijk doe je het niet voor je coach, maar Roos is een fijne, gezellige, lieve stok achter de deur. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!' 

Iris - Freelancer.

Roos is super vriendelijk en persoonlijk, maar ook deskundig en professioneel.

 

Ze neemt duidelijk goed de tijd om je te leren kennen en af te stemmen waar je hulpvraag ligt en wat zij daarin kan betekenen. Ik heb deze sessie als zeer waardevol ervaren, en kan het iedereen aanraden.

Merel - Jongerencoach - Merel Taat Training & Coaching

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

Do you have what it takes?

Ben jij er klaar mee om je te laten leiden door het saboterende stemmetje in je hoofd? Die nu waarschijnlijk al 100 x tegen je heeft gezegd dat je niet mee moet doen, want... 

 • 'Ik saboteer mezelf niet.' (ego!)

 • 'Een video training is niet waardevol,'

 • 'Het komt nu niet zo goed uit, want... '

 • 'Ik ga het nog wel even zelf doen.'

 • 'Het is nu nog niet nodig.'

 

Tuurlijk, dit kan de waarheid zijn maar het kan net zo goed het saboterende stemmetje of je ego zijn. Die je nog steeds klein willen houden en veilig in je comfort zone. Ik snap het!

Erkennen dat je jezelf in de weg zit en saboteert is niet niets. Dat vergt lef, durf en eigenaarschap. Het betekent dat jij jouw dromen, doelen en missie belangrijker vindt dan jouw ego en comfortzone.

Dus dan is nu de vraag: wat vind jij belangrijker?

Veelgestelde vragen

'Wanneer begint Quest for Impact?'

Na aanmelding ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met instructies om direct toegang te krijgen tot de online leeromgeving.

'Hoe ziet de video training eruit?'

De online video training bestaat uit 4 modulen. Elke module bestaat uit een masterclasses van 45 - 60 minuten en een werkboek. De masterclasses waren onderdeel van een live challenge die ik in augustus georganiseerd heb. 

'Hoe lang kan ik alles terugkijken?'

Je houdt (minimaal) 6 maanden toegang tot de online leeromgeving, waarin je onbeperkt de video's kan terugkijken en de werkboeken kan downloaden. De PowerPoint presentaties zijn een tijdelijke bonus! Ik adviseer je daarom om direct te downloaden wanneer je toegang hebt tot de online omgeving.
 

'Ik weet nog niet of ik ondernemer wil worden, kan ik dan wel meedoen?'

Dan kan je ook zeker meedoen. Het 'niet weten' kan ook een uiting zijn van een onzekerheid, blokkade of angst. Onszelf saboteren doen we allemaal op elk onderdeel van ons leven, dus ik weet zeker dat je er alsnog veel uit gaat halen, ook als je uiteindelijk niet gaat ondernemen.

'Ik ben nog geen ondernemer, kan ik alsnog meedoen?'

Ja, en dat kan ik je echt heel erg aanraden. De periode dat ik mezelf het meest heb gesaboteerd in mijn ondernemersreis, is de twee jaar (!!!) ervoor. Ik zou willen dat ik toen de kennis had die ik nu heb, dan was die twee jaar hoogstens een paar maanden geweest.

'Ik ben geen ondernemer en wil het ook niet worden. Ik merk wel dat ik mezelf saboteer en daar wil ik mee stoppen, kan ik alsnog meedoen?'

Ook dan kan je meedoen. De inhoud van de Quest en de kennis die ik deel is niet specifiek gericht op ondernemer. Ook de voorbeelden en mijn persoonlijke ervaringen die ik deel in deze Quest zullen soms los staan van het ondernemen.

'Ik weet niet zeker of ik mezelf saboteer, heeft het dan wel zin om mee te doen?'
Ik ben er van overtuigd dat iedereen zichzelf saboteert, want zo is ons brein nu eenmaal geprogrammeerd. Het is een onbewust proces dus je hebt het niet altijd door. Je kan het terugzien in je gedrag door bijvoorbeeld uitstelgedrag en perfectionisme. Of kijken naar je doelen: hoe lang ben je er al mee bezig? Wat gebeurt er als je er nu acties voor moet ondernemen? Welke verhalen vertel je jezelf dan om er onder uit te komen?

Elke andere reden om het niet te doen...

Dit is zijn jouw brein en ego die je wederom of nog meer proberen te saboteren.

 

Die houden niet echt van groei, want dat is buiten de comfortzone en dat is gevaarlijk. Daarom verzinnen ze allerlei excuses waarom je het niet moet doen. Dat doet hij het liefst met angsten en twijfels (aan jezelf), want deze emoties motiveren ons als mens het meest om iets (niet) te doen.

Hoe vaak heb je dat al gedacht?
Hoe lang houdt die je al tegen?
Hoe vaak ga je dat nog tegen jezelf zeggen?

Hoe lang houdt hij je al veilig... (en klein)?

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen met jouw vraag. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com