Alles wat je nodig hebt, zit al in je.

Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik geleerd dat alles wat je nodig hebt al in je zit. In eerste instantie vond ik dat maar een vaag 'iets'.

 • Wat heb ik dan nodig?

 • Waarvoor heb ik dan iets nodig?

 • Wat wordt ermee bedoeld?

Gedurende de opleiding werd het mij steeds duidelijker, omdat ik ook zelf merkte dat ik meer in verbinding kwam met mijzelf, mijn gevoel en intuïtie. En daarmee kwam ik ook in verbinding met mijn zogenoemde inner healer en dus ook datgene wat ik nodig had om een gelukkig(er), gezond(er) en intuïtief gedreven leven te creëren.


Alles wat je nodig hebt, om het leven te creëren waar jij echt naar verlangt, zit al in je.


Wie of wat is jouw Inner Healer?


Jouw Inner Healer bestaat uit 3 onderdelen:


 1. Intuïtieve vermogens - intuïtie, helder voelend, innerlijke wijsheid en kompas Deze vermogens wijzen je de weg en laat je weten (voelen) welke kant jij op mag gaan, welke keuzes jij mag maken en waar jij daadwerkelijk gelukkig van wordt en (diep) van binnenuit écht naar verlangt.

 2. Interne krachtbronnen - bijv. zelfvertrouwen, zelfliefde, doorzettingsvermogen, creativiteit Dit zijn de kwaliteiten, vaardigheden en competenties die je helpen en ondersteunen om jouw intuïtief gedreven leven te creëren en te bereiken.

 3. Zelfhelend vermogen - balans in lichaam en geest, immuunsysteem Wanneer je naar jouw intuïtie en lichaam luistert, zal je (automatisch) de juiste keuzes maken om jouw lichaam en geest in goede conditie te houden.

Deze 3 componenten vormen samen dus jouw zogenoemde Inner Healer. En omdat alles wat je nodig hebt al in jezelf zit... ben jij, jouw ware kern, jouw inner healer. Je bent het al.


Maar dan zonder belemmerende overtuigingen, sociale conditioneringen, meningen en verwachtingen van anderen, twijfels, onzekerheden en angsten.


GEWOON JIJZELF. PUUR. AUTHENTIEK. ZONDER FILTERS.


Waarom zou je willen reconnecten met jouw Inner Healer?

Het is een reis die ik de afgelopen jaren zelf ook heb af mogen leggen. Het begon met het veranderen van mijn levensstijl, een fysieke transformatie, een burn-out en therapie. Gevolgd door coaching, hypnotherapie en microdosing. Allerlei gebeurtenissen, technieken en tools om oude niet werkende gedrags- en gedachtenpatronen te doorbreken en veranderen.

Sinds ik steeds meer in contact kom met mezelf en dus mijn inner healer:

 • Leef ik veel meer vanuit mijn intuïtie en mijn gevoel, waardoor ik mij minder laat tegenhouden door belemmerende overtuigingen, onzekerheden en twijfels;

 • Leef ik meer van binnen naar buiten, in plaats van dat ik mijn state of being af laat hangen van de meningen en verwachtingen van anderen en andere externe factoren;

 • Durf ik steeds meer te vertrouwen op mijn gevoel, intuïtie, kwaliteiten en ervaring, waardoor ik steeds meer mezelf kan en durf te zijn en ik keuzes maak die goed voelen voor mij;

 • Leer ik mezelf steeds meer begrijpen en accepteren, zowel mijn lichtzijden als schaduwkanten, waardoor ik meer zelfvertrouwen, zelfliefde en spontane momenten van intense geluk en dankbaarheid ervaar.

 • Ik merk dat alles meer gaat stromen. Puzzelstukjes vallen op hun plek, dingen kosten minder moeite, manifestaties gaan veel sneller en zijn soms nog beter dan gedacht. Het is alsof alles meer vanzelf gaat!


En dat is de reden dat ik nu doe wat ik doe.


Ik geloof erin dat alles wat je nodig hebt om een leven te creëren waar je echt naar verlangt en gelukkig van wordt, al in je zit. En ik geloof er ook in dat iedereen dat kan realiseren, mits je eerlijk tegen jezelf durft te zijn. Jezelf in de spiegel durft aan te kijken, jouw schaduwkanten onder ogen komt en oude belemmerende overtuigingen en verhalen durft los te laten. Kortom, je zal het innerlijke werk moeten doen.Ben jij bereid om het innerlijk werk te doen? En wil jij weten hoe ik jouw hierin kan begeleiden, zodat ook jij weer volledig in verbinding kan komen met jezelf, met jouw Inner Healer?


Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende Impact Call aan.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven