UPlift!_logo.png

Moment of Impact

Voor ambitieuze en zelfbewuste (startende) vrouwelijke ondernemers

die zelfverzekerd een impact willen maken in de wereld.

Heb je steeds het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat er niemand op je zit te wachten? Ben jij er klaar mee om jezelf te saboteren en herken jij jezelf hierin:

Je bent energiek, een doorzetter, (hoog)gevoelig, sociaal en ambitieus. Als klein meisje droomde je ervan om anderen te helpen en de wereld mooier te maken! Je ziet jezelf als een wereldverbeteraar!

In je hoofd zie je al helemaal voor je dat je anderen helpt, levens veranderd en een impact maakt. Maar op dit moment loop je vast en kom je nauwelijks (nog) vooruit. Het frustreert je en maakt je onzeker.

 

Je komt uren tekort, omdat je teveel moet doen. Je moet tenslotte alles zelf uitwerken, bedenken en leren. Daarom heb je het gevoel dat je nóg harder moet werken, beter je best moet doen en nóg strenger voor jezelf moet zijn.

Maar helaas, dat is niet de oplossing...

 

... want wat je nog niet echt door hebt is het feit dat je jezelf gewoon verschrikkelijk in de weg zit en jezelf aan het saboteren bent!

 

Dat komt omdat je je laat tegen houden door (onbewuste) belemmerende overtuigingen, zoals:

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Ik kan het niet.'

 • 'Wie zit er nu op mij te wachten?'

 • 'Ik zal nooit genoeg verdienen om rond te komen.'

 • 'Nu is niet het juiste moment, ik moet eerst nog.... .'

Je bent jezelf steeds aan het vergelijken met anderen. Andere zijn beter, succesvoller en beter in wat ze doen dan jij. Het maakt je erg onzeker en laat je nog meer aan jezelf twijfelen. Daardoor leg jij de lat (onnodig) hoog voor jezelf. Je denkt dat je anderen pas mag helpen als je 'alles' weet en alles 'perfect' doet.

Het grootste deel van de dag leef je in je hoofd. Je zoekt naar oplossingen, maar daardoor maakt je het jezelf juist nog moeilijker! Je bent namelijk een expert in analyseren en overdenken. Je kan uren, dagen en nachten wakker liggen van je eigen hersenspinsels!

Jouw belemmerende overtuigingen, twijfels en angsten resulteren in uitstelgedrag, overdenken en perfectionisme. Zo ben je belangrijke kernacties zoals salesgesprekken voeren aan het uitstellen en spendeer je liever jouw tijd aan het eeuwig perfectioneren van je website.

 

Ook ben je een expert in het maken van lange to-do lijstjes met oppervlakkige acties die resulteren in een volle planning maar niet meer klanten en omzet. Je praat het voor jezelf goed door steeds te denken: 'Ja maar ik moet dit eerst echt even doen, daarna kan ik pas .... doen.'

 

Voor de geruststelling: je bent niet de enige die hiermee te maken krijgt!

Ons brein is namelijk geprogrammeerd om ons veilig te houden. Op het moment dat jij jouw grote dromen achter na gaat en daarvoor uit je comfortzone moet stappen, zal jouw brein alles op alles zetten om je tegen te houden.

Hoe ik dit weet? Ik heb mezelf lange tijd gesaboteerd, of beter gezegd laten saboteren door mijn eigen brein!

 

Pas toen ik meer leerde over de werking van ons brein, het onbewuste en hoe zelfsabotage precies in zijn werk gaat, heb ik een manier gevonden om hiermee te stoppen en om mijn brein te slim af te zijn.

 

Dus zeg het maar... word het nu niet eens tijd dat je zelfverzekerd

jouw dromen achterna gaat en dat jij je brein te slim af gaat zijn?

'Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your values. Your values, become your destiny.'

- Mahatma Gandhi -

Wil jij...?

Zelfverzekerd jouw dromen realiseren éhet gevoel hebben dat:

 • je wél goed genoeg bent;

 • je waardevol bent;

 • je gemakkelijk geld kan verdienen als ondernemer;

 • de hele wereld op jou zit te wachten!

Anderen mensen helpen, een impact maken én rond kunnen komen?

Dat is tenslotte waarom je ondernemer wilt of bent geworden toch?!

Doen waar jij gelukkig van wordt en dat doen op een manier die vóór jou werkt. Die komt vanuit een positieve energie en flow in plaats van een geforceerd dwingend en gestrest gevoel? Dat het stroomt en 'vanzelf' gaat?

Je eigen leven én toekomst creëren door te werken aan en krachtige (money) mindset, zodat je je zelfverzekerder voelt, waardoor je echt durft te staan voor je doelen en dromen.

Jezelf niet meer in de weg zitten, jezelf saboteren en belangrijke zaken niet meer uitstellen? Zodat je aan het eind van de dag een voldaan gevoel hebt en daarna jouw vrije tijd echt kan benutten om te ontspannen en op te laden voor een nieuwe dag of week.

Jouw acties en gedachten loskoppelen van wat anderen (misschien) vinden of denken, waardoor je kan ondernemen en carrière kan maken vanuit je eigen kracht en met zelfvertrouwen. Jezelf loskoppelen van angsten en twijfels zodat je met vertrouwen jouw bedrijf kan opbouwen.

Af rekenen met perfectionisme en uitstelgedrag?

Zodat je meer rust in je hoofd hebt en niet constant een opgejaagd gevoel hebt. 

En bewust echt meer tijd voor jezelf kan nemen op jouw energieniveau hoog te

houden om goed te kunnen presteren.

Een (ondernemers) mindset die meegroeit met jou, jouw carrière, business,

doelen en dromen. Een mindset die vóór je werkt en ervoor zorgt dat

jij je staande houdt wanneer je weer in de emotionele

'ondernemers rollercoaster' terecht komt.

You don't have to control your thoughts.

You just have to stop letting them control you.

Na dit traject...

Heb je jouw grootste (onbewuste) blokkades doorbroken, overwonnen en getransformeerd!

 

Krijg je inzicht in jouw mentale en emotionele blokkades, ben je je meer bewust van de manier waarop je jezelf saboteert en hoe je dit kan transformeren en consistent aan kan werken.

Beschik je over de juiste tools om consistent te werken aan jouw (ondernemers) mindset. Kan je beter omgaan met (negatieve) emoties, angsten, tegenslagen en externe factoren.

Hoe je snel en effectief je stemming, mindset en gevoelens kan veranderen, zodat je uit de emotionele ondernemers rollercoaster kan stappen.

Begrijp je hoe het menselijk brein werkt zodat je jouw kritische stemmetje en interne saboteur de baas blijft.

Kan jij ondernemen vanuit jouw kracht en met meer zelfvertrouwen. Durf je te gaan staan voor jouw dromen en heb je een krachtige mindset gecreëerd. 

Een persoonlijk plan van aanpak om de rest van je leven te werken aan een ondernemers- en money mindset die vóór jou en jouw (toekomstige) bedrijf werkt.

Hi, ik ben Roos!

Ik was 10 jaar toen ik mijn moeder verloor aan baarmoederhalskanker. Om te dealen met mijn emoties werd ik een 'emotie eter'. Daardoor kwam ik aan en werd ik op de basisschool en middelbare school veel gepest en buitengesloten. Dit maakte mij heel erg onzeker en dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Om te bewijzen, aan anderen (en aan mezelf) dat ik wél goed genoeg was werd ik een perfectionist. Als iets niet perfect was, dan was IK niet goed genoeg.

 

Door mijn onzekerheid was ik altijd bij anderen op zoek naar de bevestiging dat ik goed genoeg was. Ik wilde dat iedereen mij aardig en goed genoeg vond, dus ik cijferde mezelf weg en had ik een laag zelfbeeld.

 

Hierdoor was ik een 'gemakkelijke prooi' voor een narcistische man en kwam ik terecht in een giftige relatie met jarenlange fysieke en mentale mishandeling. Het heeft jaren geduurd voordat ik alle moed bij elkaar had geraapt om te vertrekken. Ik liet alles achter om alleen opnieuw te beginnen.

Begin 2015 deed ik nog een  laatste poging om af te vallen door mijn levensstijl te veranderen en te investeren in mindset coaching. Het was deze keuze die mijn leven uiteindelijk compleet veranderd heeft!

 

Als kers op de taart kreeg ik dat jaar ook een burn-out waardoor ik mijn vaste baan verloor MAAR wel de kans kreeg om met mijn verleden af te rekenen en met een schone lei te starten.

 

Ik leerde ontzettend veel over mijzelf, mijn belemmerende overtuigingen en hoe ik mijzelf al die tijd heb gesaboteerd. De belangrijkste les: door het veranderen van mijn interne wereld, mijn mindset kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Wat mijn transformatie mij heeft gebracht is fantastisch! Daarom ben ik ondernemer geworden en help ik nu ambitieuze, zelfbewuste vrouwen en (startende) ondernemers om hun impact te maken in de wereld om net als ik het verschil te maken voor anderen.

You only have to take my hand, I know the way 

 

Even de praktische zaken van het traject...

ONLINE COACHING

12 weken 1-op-1 coaching

Persoonlijk 1-op-1 coachingstraject 

 

Tijdens het kick-off gesprek bespreken we jouw wensen, (leer)doelen, uitdagingen en (bewuste) blokkades zodat het traject persoonlijk afgestemd kan worden.

CONTACT

Persoonlijke touch

9 uur 1-op-1 persoonlijke coaching.

Bestaande uit een kick-off  gesprek

(1 uur) gesprek, 3 HypnoCoaching (6 uur) en korte coach calls (4 x 30 min).

Tijdens het traject heb je een direct lijntje met mij via e-mail en kan je al jouw vragen stellen.

INVESTERING

Exclusieve kans!

€ 777,00 excl. BTW *

Betaling in termijnen mogelijk.

Duur: 12 weken

Startdatum in overleg.

Momenteel heb ik een wachtlijst. Heb je interesse in dit traject, meld je dan aan zodat je z.s.m. zeker bent van een plekje.

Een HypnoCoaching sessie duurt 2 uur en bestaat uit een persoonlijke coaching call waarin we jouw voortgang bespreken en de dingen waar je (bewust) tegen aan loopt. Vervolgens doen we een hypnose sessie voor het probleem waar je op dat moment doorheen gaat werken.

"Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook

niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos

mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

 

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!”

Eva-Louise - Voeding, fitness en mindset coach bij Eefshealth Coaching

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

'Mijn gesprek met Roos heb ik ervaren als zeer prettig. Ze is een goede luisteraar, ze heeft passie voor alles wat met het menselijk brein te maken heeft en dat voel je ook. Ze neemt alle tijd om jou te leren kennen en je op je gemak te stellen.

 

Ondanks dat ik het moeilijk vond om controle los te laten, heeft ze een hele fijne en aangename sfeer gecreëerd waarin dat voor mij mogelijk werd. Ze vertelt je stap voor stap wat ze gaat doen en dat vond ik oprecht heel fijn.

 

De hypnosessie heeft me heel veel gebracht. Ik voel me ontzettend opgelucht.

Ik zou haar zeker aanraden. Mocht je twijfelen, niet doen, want het gaat je zeker helpen en je komt er energieker uit.'

Merel - Studente en ondernemer in spé.

' Wat ik zo fijn vind aan Roos, is dat zij verder kijkt en niet iets voor lief neemt. Op de

momenten wanneer ik extra stimulans nodig heb, of extra input dan krijg ik die input direct.

 

Ze weet op een stimulerende en ook grappige manier feedback te geven, waarbij je inziet dat falen soms ook bij de verandering hoort. Toch geeft Roos hier altijd een positieve twist aan waardoor ik nooit het gevoel heb om op te geven!

 

Roos stelt mij op een goede manier vragen, waardoor ik inzie dat het toch even anders kan. En, door het net iets anders te doen, is de kwaliteit en het resultaat er!

 

Ben je opzoek naar een coach die jou helpt om alles uit jezelf te halen? Dan moet je Roos als coach nemen. Ze zal je niet teleur stellen, maar be aware !! She doesnt take “No” easily as an answer..' 

Mariëtta - Leidinggevende en parttime ondernemer.

' In de tijd waarin Roos mijn coach is, ben ik erachter gekomen dat het hebben van een goede, passende coach heel belangrijk is. Zonder haar was ik niet zo ver gekomen als dat ik nu ben.

 

Roos is altijd positief. Ze laat je inzien dat niets verkeerd of fout is, maar onderdeel is van jouw reis naar verandering. Iedereen ondergaat verandering op een andere manier en Roos voelt klakkeloos aan welke manier het beste bij jou past. Ze denkt met je mee en laat je in je waarde. Ze geeft tips en adviezen, maar als je voor een andere oplossing kiest, dan is dat ook goed.

 

Roos neemt me altijd serieus. Ze zegt waar het op staat. Als er iets beter kan, geeft ze dat aan. Daarnaast laat ze je ook merken wanneer het goed gaat en ze trots op je is. Die complimentjes en positiviteit houden je gemotiveerd.

Natuurlijk doe je het niet voor je coach, maar Roos is een fijne, gezellige, lieve stok achter de deur. Ik had me geen betere coach kunnen wensen!' 

Iris - Freelancer.

Vul dan het aanmeldingsformulier in en laat mij weten

waarom jij mee wilt doen en waarom ik jou moet selecteren.

Nadat je het formulier hebt ingestuurd ontvang je zo snel mogelijk een reactie van mij en plannen we een Impact Call in van 45 minuten.

Daarin kijken we of wij een match zijn.

Let op: er is beperkt plek!

Wil je meedoen met Moment of Impact?

Veelgestelde vragen

'Wanneer start het programma en hoe lang duurt het traject?'

De startdatum is in overleg en duurt 12 weken.

'Hoe ziet een HypnoCoaching sessie eruit?

Een sessie duurt ongeveer 1,5 - 2 uur en bestaat uit een persoonlijke coachingsgesprek waarin we jouw voortgang bespreken en de dingen waar je (bewust) tegen aan loopt. Vervolgens doen we een hypnose sessie voor het probleem waar je op dat moment doorheen wilt werken. We sluiten de sessie af met een nabespreking en eventuele aanvullende 'huiswerk' opdrachten en praktische tips/tools voor buiten de sessies om.

'Hoe en waar worden de HypnoCoaching sessies gehouden?'

De sessies zijn online.

'Voor wie is dit traject toegankelijk?'

Dit programma is toegankelijk voor:

 • Ambitieuze en zelfbewuste vrouwen (in loondienst);

 • Vrouwen die de ambitie hebben om ondernemer te worden;

 • (Startende) ondernemers die hun ondernemers mindset willen versterken;


Voor vrouwen die:

 • Verantwoordelijkheid nemen voor hun leven, business(plannen) en/of carrièreplannen;

 • Bereid zijn om tijd en geld te investeren in zichzelf;

 • Zich ervan bewust zijn dat hun mindset de basis is van een succesvolle carrière en/of business;

 • Al een basis hebben gelegd in hun persoonlijke ontwikkeling.
   

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Als wij ons allebei 100% gaan inzetten - hoe kan dit traject je dan niets opleveren?

Wanneer jij besluit dit traject samen met mij aan te gaan, is falen geen optie. Daar zorgen wij samen voor. 

Wanneer jij mij vertrouwt als coach, in mij gelooft... dan geloof ik ook in jou.

Als je nu twijfelt, dan twijfel je wellicht eerder aan jezelf dan mij en de coaching. Als dat zo is, dan is het doen van de investering en het avontuur aangaan de eerste overwinning die je in de zak mag steken! Yes!

'Wat als ik het niet kan?'

Wederom Gefeliciteerd, je bent je nu (opnieuw) bewust geworden van een belemmerende overtuiging!

Misschien wel die ene waarmee je jezelf al lange tijd klein houdt en niet (meer) gelooft in jezelf en jouw dromen.

Kan je je voorstellen dat ik dat ook heb gedaan jaren geleden?

En nu heb ik het privilege om vrouwen zoals jij te coachen, het beste is je naar boven te halen en te zorgen dat je (weer) gaat geloven in jezelf en jouw dromen. Zodat jij jouw gewenste impact in de wereld kan maken.

'Kan ik in termijnen betalen?'

Ja dat kan. De mogelijkheden kunnen we tijdens jouw selectiegesprek bespreken.

'Ik vind het wel veel geld hoor...'

Ik kan mij voorstellen dat je het veel geld vind, maar sta je er ook bij stil wat het kost wanneer je niets doet?

Het aangaan van een coaching traject is een investering in jezelf. Een investering betekent dat je er altijd iets voor terug krijgt.

 

Alles wat je leert tijdens dit traject, de vaardigheden, de kennis en inzichten heb je voor de rest van je leven en dat neemt niemand nog van je af. En vraag jezelf een af: een sterke mindset, je doelen behalen en afrekenen met belemmerende overtuigingen... wat is je dat waard?

Uit ervaring kan ik zeggen: dat is onbetaalbaar!

Elke andere reden om het niet te doen...

Dit is jouw reptielenbrein die je wederom probeert te saboteren.

 

Het reptielenbrein houdt namelijk niet van groei en wilt alles houden zoals het is. Daarom gaat hij je allerlei excuses vertellen waarom je dit niet moet doen. Dat doet hij het liefst met angsten en twijfels (aan jezelf), want deze emoties motiveren ons als mens het meest om iets (niet) te doen.

 

Hoe vaak heb je dat al gedacht?
Hoe lang houdt die je al tegen?
Hoe vaak ga je dat nog tegen jezelf zeggen?

Hoe lang houdt hij je al veilig... (en klein)?

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen met jouw vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com