UPlift!_logo nieuw.png

Unf*ck yourself and reclaim your power!

Doorbreek onbewuste blokkades & patronen en maak een diepere connectie met jezelf en jouw inner healer.

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen dat de wereld op dit moment in een rap tempo aan het veranderen is. Daardoor heb je vaker last van een onrustig gevoel.  Je kan het omschrijven alsof jouw hoofd en gevoel steeds weer een strijd met elkaar voeren.

 

Ook merk je dat oude patronen, onzekerheden, twijfels en emoties steeds vaker naar het oppervlakte komen. Het kost je veel energie om hier mee om te gaan en diep van binnen weet je dat het eigenlijk geen zin heeft om ze weg te blijven stoppen. Ze komen tenslotte met een reden (nu) omhoog.

 

Daardoor merk je nu hoe belangrijk het is om dichtbij jezelf te komen en te blijven. Om jouw eigen keuzes te maken en je niet meer te laten leiden door oude gedachten- en gedragspatronen, de meningen en verwachtingen van anderen en externe factoren.

 

Daarom wil je weer in verbinding komen met jezelf, jouw ware kern, zodat je het leven kan creëren wat in lijn ligt met wie jij daadwerkelijk bent en waar jij écht naar verlangt.

Herkenbaar? Dan is een Inner Healing Journey iets voor jou!

DSC_2507.JPG

Datum & Tijd

9 december 2021

19:00 - 20:30

Locatie

Online via Zoom

Thema

Vertrouwen

Investering

€ 33,00

Let op: maximaal 10 deelnemers!

De Inner Healing Journey begeleidt je bij de volgende dingen.

Versterken van de verbinding met jezelf en jouw intuïtie.

Vergroten van jouw zelfvertrouwen en zelfliefde.

Jouw intuitieve vermogens te versterken.

Onverwerkte emoties te verwerken.

Zelfhelend vermogen van jouw lichaam en geest te vergroten.

Doorbreken van onbewuste blokkades en patronen.

Vergroten van jouw bewustzijn.

Verhogen van jouw energiefrequentie.

Transformatie op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Wat eerdere deelnemers zeggen over de Inner Healing Journey's

WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.55.22.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.47.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.08.08.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.08.09.jpeg

Wil jij net als eerdere deelnemers de magie van hypnose ervaren en contact leggen met jouw spirituele gidsen en inner healer?

Hi, ik ben Roos!

Spiritueel Hypnotherapeut & (Microdose) Coach, Gek op NLP en de werking van het (onbewuste) brein. 

DBP_0767.jpg

Het verliezen van mijn moeder op jonge leeftijd, emotionele eetbuien en pesterijen zorgde ervoor dat ik als klein meisje opgroeide met het idee dat ik er niet bij hoorde en dat ik dus anders was. Het maakte mij heel erg onzeker en ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Daarom zocht ik vaak bevestiging bij anderen dat ik wél goed genoeg was en er toe deed. Ik kwam uiteindelijk terecht in een heftige en giftige relatie, waarin ik mijzelf compleet verloor. Ik was mezelf niet meer. Ik was doodongelukkig en van mijn zelfbeeld was niets meer over.

Niet lang daarna kwam ik terecht in een burn-out, waardoor ik 'gedwongen' werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn schaduwkanten aan te kijken.

Het was een proces met vallen en opstaan. Ik leerde mezelf opnieuw kennen, ontdekte wat IK nu écht wilde en om te luisteren naar mijn intuïtie. Door het veranderen van mijn (onbewuste) interne wereld, het doorbreken van oude patronen en mijn schaduwkanten te omarmen, kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Gelukkig heb ik ook ervaren wat er gebeurd wanneer je afscheid neemt van je belemmerende overtuigingen, verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Alles wat je nodig hebt om het leven wat jij wilt te creeren zit al in je. Het zit alleen een beetje ondergesneeuwd onder al jouw levenservaring en de lessen die jij hebt mogen ontvangen. 

Met veel liefde en passie, de combinatie van NLP, spirituele hypnotherapie en microdosing, help ik zelfbewuste spirituele vrouwen met hun spirituele groei zodat ook zij hun dromen waar kunnen maken en daarmee ook de wereld weer een stukje mooier kunnen maken.

Praktische informatie

Datum & Tijd

9 december 2021

19:00 - 20:30

Locatie

Online via Zoom

 

Replay beschikbaar.
 

Thema

Vertrouwen

Afsluitend een Q&A

Investering

€ 33,00

Let op: maximaal 10 deelnemers!

WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.11.06.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.55.41.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.57.06.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.08.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.57.20.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 11.56.27.jpeg
WhatsApp Image 2021-10-30 at 12.11.06.jpeg

Veelgestelde vragen

'Kan iedereen in hypnose?

Ja. Hypnose is een natuurlijke staat waarin je je bevindt die vergelijkbaar is met een diepe meditatie. Het lichaam is volledig ontspannen en de hersengolven in het brein zijn verlaagd naar théta hersengolven. Deze hersengolven zijn ook actief wanneer je bijna in slaap valt en wanneer je net wakker bent.

'Waar wordt de sessie gehouden?'

De sessie vindt online plaats. Dit zal zijn via Zoom of YouTube. Het is dus belangrijk dat je beschikking hebt over een stabiele internetverbinding. Tijdens de sessie kan je je smartphone gebruiken, maar een laptop/pc met webcam heeft de voorkeur zodat je niet tussendoor gebeld kan worden en de sessie verstoord wordt. Ook kan ik je beter zien, wat ook weer bijdraagt aan de kwaliteit van de sessie.

'Moet ik mijn camera aan zetten?'

Het is alleen mogelijk om een camera aan te zetten wanneer de sessie via Zoom plaatsvind. Via YouTube is deze mogelijkheid er niet. Het is overigens niet nodig dat je jouw camera aanzet. Het is optioneel.

'Is het veilig om een sessie online te doen?'

Ja, een online sessie is net zo veilig als een live sessie. Een online sessie wordt vaak als prettiger ervaren en daardoor wellicht ook effectiever, omdat je in een voor jou bekende en vertrouwde omgeving bent, namelijk gewoon thuis! Zo kan je beter ontspannen wat ten goede komt van de sessie.

'Wat als de verbinding wegvalt?'

Van te voren zorg ik ervoor dat je bewuste en onbewuste daarop voorbereid zijn, mocht het gebeuren. Als de verbinding wegvalt, zal je vanzelf volledig bij bewustzijn komen en het gevoel hebben dat je uit een lange diepe slaap komt, waardoor je je fantastisch voelt! We plannen daarna een nieuwe sessie in mocht dat nodig zijn.

'Hoe lang duurt de sessie?'

De gehele sessie duurt 1,5 uur. Dat is ongeveer 45 - 60 minuten voor de Inner Healer Journey, een korte break na de sessie (5 - 10 minuten) en een afsluitende Q&A (ca. 30 minuten). Tijdens de Q&A kan je jouw vragen stellen en als je wilt jouw ervaringen delen.

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Hypnose vind plaats in het onbewuste brein en daar vinden tijdens en na de sessie veranderingen plaats op neurologisch niveau. Er worden nieuwe (toekomstige) neurale paden gecreëerd. Dit zal je in sommige gevallen niet direct merken (afhankelijk van het probleem natuurlijk), maar in de toekomst ga je dit wel merken. Bij iedereen kunnen er nieuwe neurale paden in het brein gecreëerd worden. 

'Wat is de investering?'

De investering is € 33,-.

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2021 © UPlift! Lifestyle