UPlift!_logo.png

The Impact Boost Academy

Voor ambitieuze en zelfbewuste coaches, healers en therapeuten

die met meer zelfvertrouwen, plezier en mentale rust willen ondernemen.

Ben jij ondernemer geworden omdat je graag mensen wilt helpen?
Merk je dat je vastloopt, jezelf (onbewust) in de weg zit en is onderstaande herkenbaar voor je:

​Je doet van alles, maar het lukt je niet om te groeien met je bedrijf. Je mist overzicht, structuur en focus en heb daardoor het gevoel dat je aan het aankloten bent. Het frustreert je en maakt je onzeker.

Het saboterende stemmetje in je hoofd wordt steeds luider, waardoor je steeds meer last krijgt van onzekerheden en twijfels over jezelf en jouw bedrijf.

 • Kan ik het wel?

 • Zit er wel iemand op mij te wachten?

 • Doe ik het wel goed?

 • Wat als het niet lukt?

 • Ik heb geen idee (meer) wat ik moet doen?!
   

 

Jouw belemmerende overtuigingen, twijfels en onzekerheden nemen steeds een loopje met je en heeft geresulteerd in het 'imposter syndrome'. Je bent bang dat mensen erachter komen dat je niet goed genoeg bent, niet competent genoeg bent en dat je maar wat doet.

Daardoor leg je de lat eigenlijk veel te hoog voor jezelf. Je moet eerst nog meer leren, want je denkt dat je anderen pas mag helpen als je zelf 'alles' weet en alles 'perfect' doet.

Je zit grotendeels in je hoofd en bent steeds aan het nadenken over hoe je dingen moet doen en wat het 'perfecte' moment is. Daardoor ben je belangrijke kernacties aan het uitstellen en verlies je jezelf in overdenken en perfectionisme.

Je kan uren, dagen en nachten wakker liggen van je eigen hersenspinsels! En hoe meer oplossingen je zoekt, hoe meer obstakels je vindt.

Je kan uren en nachten wakker liggen van je eigen hersenspinsels! Je voelt je onrustig, overwhelmed, onzeker en twijfelt of het ondernemen wel voor jou is weggelegd. Het ondernemen lijkt voor iedereen 'makkelijk' te zijn, maar jij ervaart dat niet zo.

Je staat constant 'AAN'. Het lukt je niet om afstand te nemen van je bedrijf en te ontspannen. Er is tenslotte altijd wel iets wat je nog moet doen. Dus wanneer je je probeert te ontspannen voel je je schuldig en word je onrustig.

Het ondernemen voelt daardoor 'zwaar' en als een struggle. Je wilt (net als anderen ondernemers) zelfverzekerd meer impact en omzet maken én ook nog eens plezier hebben... maar waar begin je?

Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling 2.0. 

Als ondernemer worden al jouw valkuilen, tekortkomingen en uitdagingen onder een vergrootglas gelegd. Je kan je niet meer verstoppen achter anderen, want jij bent jouw bedrijf en jouw bedrijf is een directe reflectie van jou als ondernemer.

 

Dat betekent dus ook dat jouw bedrijf zover kan groeien als jij zelf. Wil je verder groeien en next level gaan met jouw bedrijf? Dan zal je ook zelf next level moeten gaan. Je zal moeten denken en handelen zoals de ondernemer die jij moet zijn om jouw bedrijf te laten groeien. 

Ik geloof dat de HOE niet de grootste uitdaging is als ondernemer. De 'hoe' (de praktische zaken) is namelijk al bekend. Er is altijd wel iemand op de wereld die heeft bereikt wat jij wilt bereiken. De grootste uitdaging is om grip te krijgen op het saboterende stemmetje in je hoofd.

Gelukkig is deze 'hoe' ook al bekend en dat is wat ik jou leer in the Impact Boost Academy.

Wat jij wilt... 

 • Afrekenen met de onbewuste overtuigingen, blokkades en angsten die jouw persoonlijke en bedrijfsgroei saboteren.
   

 • Een 'nieuwe' mindset die bestaat uit meer positieve gedachten en overtuigingen, waardoor je met meer zelfvertrouwen kan ondernemen.
   

 • Grip hebben op het negatieve en saboterende stemmetje in je hoofd, waardoor je je zekerder voelt over jezelf en jouw bedrijf. 
   

 • Mentale rust en het gevoel hebben dat je weet wat je doet en stopt met twijfelen aan jezelf.
   

 • Meer focus, structuur en overzicht in jouw (dagelijkse) werkzaamheden. Zodat je nu wel echt dingen gedaan krijgt en je richt op de dingen die echt belangrijk zijn.
   

 • Stoppen met twijfelen, minder denken en meer doen! Zodat je meer rust in je hoofd hebt en met meer flow en plezier kan ondernemen.
   

 • Een gezonde money mindset! Waardoor jij prijzen durft te vragen die afgestemd zijn op de daadwerkelijk waarde die jij levert, die goed voelen en waardoor je meer omzet kan maken.
   

 • Kunnen ontspannen en even UIT staan. Zodat je zonder schuldgevoel tijd voor jezelf en de jouw partner, familie, gezin en/of of vrienden kan nemen.
   

 • Stoppen met aankloten en uitstellen, waardoor je makkelijk verder kan groeien met je bedrijf en meer impact en omzet maken

Wat zouden dit betekenen voor jouw bedrijf, impact en omzet?

'Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your values. Your values, become your destiny.'

- Mahatma Gandhi -

Tijdens The Impact Boost Academy help ik je de ondernemer te worden die jij moet zijn om jouw dromen en doelen te realiseren.

Wat het traject inhoud:

Je hebt 12 weken een direct lijntje met mij per e-mail. Daarin kan je jouw ondernemers- en mindset vragen stellen. Daarnaast hebben we wekelijks contact om jouw focusdoelen te bepalen, successen te delen en te reflecteren. Ik ben als coach jouw stok achter de deur. Zo houd ik je accountable en een spiegel voor. Ik help je om door jouw mentale blokkades te breken, wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet of wilt sparren over jouw plannen.

Coaching

Je krijg 10 uur coaching in de vorm van coach calls. Bestaande uit:

 • 1 x kick-off gesprek van 1 uur waarin we kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt, wat jouw uitdagingen en (leer) doelen zijn.

 • 3 x HypnoCoaching van 2,5 uur bestaande uit coaching en een sessie Hypnotherapie, zodat je op bewust en onbewust niveau overtuigingen, onzekerheden, blokkades en angsten kan transformeren.

 • 3 x coach call van 1 uur waarin ik je verder helpt met de dingen waar je op dat moment tegenaan loopt.

Academy

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van de Academy. Daarin vind je (minimaal) 6 kennisvideo's met verschillende onderwerpen. De onderwerpen die o.a. behandelt worden zijn: (money) mindset, het (onbewuste) brein, levensstijlfactoren, praktische ondernemerstools en cognitieve vaardigheden. De kennisonderwerpen helpen jou om de ondernemer te worden die jij moet zijn om verder te groeien met jouw bedrijf. Elke twee weken krijg je toegang tot een nieuwe module.

Een module bestaat uit een of meerdere kennisvideo's en een eventueel bijbehorende werkboek, zodat je de kennis direct kan personaliseren en implementeren. Uiteraard denk ik met je mee en help ik je dit te doen, want de Academy is niet alleen leren! Je gaat het direct toepassen en in actie te komen.

 

Juist door actie te nemen ga je groeien. Nog meer dan dat je nu in gedachten hebt!

Na dit transformerende traject heb je...

Jouw grootste (onbewuste) blokkades en belemmerende overtuigingen op bewust en onbewust niveau doorbroken, overwonnen en getransformeerd, waardoor je met meer zelfvertrouwen kan ondernemen!

Beschik je over de juiste kennis en praktische tools om elke dag aan jouw (ondernemers) mindset te werken, waardoor je beter kan omgaan met belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en angsten.

De handvatten en tools om snel en efficiënt jouw stemming en gevoelens te veranderen, waardoor belemmerende overtuigingen, angsten en blokkades niet meer een loopje met je nemen.

Een nieuwe mindset! Een krachtige ondernemersmindset die je helpt om jouw (business) dromen te realiseren. Je laat je niet meer tegenhouden door bepaalde overtuigingen en blokkades.

Inzicht in persoonlijke valkuilen, mentale blokkades, denkfouten en gedragspatronen waardoor jij jezelf onbewust saboteert. Ook heb je geleerd hoe je dit kan veranderen!

Kan jij ondernemen vanuit jouw kracht en met meer (zelf)vertrouwen, rust en energie. Je durft te gaan staan voor jouw dromen, hebt afgerekend met het imposter syndrome en kan je jouw impact maken.

De braingains en brainhacks om meer gebruik te maken van jouw (onbewuste) brein en om jouw cognitieve vaardigheden te verbeteren. 

Een persoonlijk plan van aanpak om dagelijks te blijven werken aan jouw mindset, zodat jij en jouw bedrijf ook na dit traject door kunnen blijven groeien.

Hi, ik ben Roos!

Ik was 10 jaar toen ik mijn moeder verloor aan baarmoederhalskanker. Om te dealen met mijn emoties werd ik een 'emotie eter'. Daardoor kwam ik aan en werd ik op de basisschool en middelbare school veel gepest en buitengesloten. Dit maakte mij heel erg onzeker en dacht ik dat ik niet goed genoeg was. Om te bewijzen, aan anderen (en aan mezelf) dat ik wél goed genoeg was werd ik een perfectionist. Als iets niet perfect was, dan was IK niet goed genoeg.

 

Door mijn onzekerheid was ik altijd bij anderen op zoek naar de bevestiging dat ik goed genoeg was. Ik wilde dat iedereen mij aardig en goed genoeg vond, dus ik cijferde mezelf weg en had ik een laag zelfbeeld.

 

Hierdoor was ik een 'gemakkelijke prooi' voor een narcistische man en kwam ik terecht in een giftige relatie met jarenlange fysieke en mentale mishandeling. Het heeft jaren geduurd voordat ik alle moed bij elkaar had geraapt om te vertrekken. Ik liet alles achter om alleen opnieuw te beginnen.

Begin 2015 deed ik nog een  laatste poging om af te vallen door mijn levensstijl te veranderen en te investeren in mindset coaching. Het was deze keuze die mijn leven uiteindelijk compleet veranderd heeft!

 

Als kers op de taart kreeg ik dat jaar ook een burn-out waardoor ik mijn vaste baan verloor MAAR wel de kans kreeg om met mijn verleden af te rekenen en met een schone lei te starten.

 

Ik leerde ontzettend veel over mijzelf, mijn belemmerende overtuigingen en hoe ik mijzelf al die tijd heb gesaboteerd. De belangrijkste les: door het veranderen van mijn interne wereld, mijn mindset kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Wat mijn transformatie mij heeft gebracht is fantastisch! Daarom ben ik ondernemer geworden en help ik nu ambitieuze, zelfbewuste vrouwen en (startende) ondernemers om hun impact te maken in de wereld om net als ik het verschil te maken voor anderen.

You only have to take my hand, I know the way 

 

Korte recap van het traject:

icons8-video-call-64.png
icons8-sms-64.png
icons8-love-message-64.png
icons8-growing-money-64.png

Praktische zaken:

 • Startdatum: 23 november 2020

 • 12 weken 1-op-1 coaching incl. online Academy

1-op-1 coaching:

 • 1 x 1 uur kick-off gesprek: Tijdens het kick-off gesprek bespreken we jouw wensen, (leer)doelen, uitdagingen en (bewuste) blokkades zodat het traject persoonlijk afgestemd kan worden.

 • 3 x HypnoCoaching sessies (coaching + hypnotherapie)

 • 3 x 1 uur coach calls

 • Je hebt een direct lijntje met mij via de mail.

Online leeromgeving:

 • 6 online (kennis) modulen

 • Elke 2 weken een nieuwe module in geplaatst wordt.

 • (Money) mindset, cognitieve vaardigheden verbeteren, praktische tools & persoonlijke ontwikkeling.

Investering:

€ 995,00 excl. 21% BTW.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Maximaal 5 deelnemers.

Nog 4 plekken beschikbaar!

Google Eva.PNG
Google Aranka.PNG
Google Annabeth.PNG
1.PNG
5.PNG
2.PNG
6.PNG
4.PNG
15.PNG

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

'Mijn gesprek met Roos heb ik ervaren als zeer prettig. Ze is een goede luisteraar, ze heeft passie voor alles wat met het menselijk brein te maken heeft en dat voel je ook. Ze neemt alle tijd om jou te leren kennen en je op je gemak te stellen.

 

Ondanks dat ik het moeilijk vond om controle los te laten, heeft ze een hele fijne en aangename sfeer gecreëerd waarin dat voor mij mogelijk werd. Ze vertelt je stap voor stap wat ze gaat doen en dat vond ik oprecht heel fijn.

 

De hypnosessie heeft me heel veel gebracht. Ik voel me ontzettend opgelucht.

Ik zou haar zeker aanraden. Mocht je twijfelen, niet doen, want het gaat je zeker helpen en je komt er energieker uit.'

UPlift!_logo_beeldmerk.png

Merel - Studente en ondernemer in spé.

' Wat ik zo fijn vind aan Roos, is dat zij verder kijkt en niet iets voor lief neemt. Op de

momenten wanneer ik extra stimulans nodig heb, of extra input dan krijg ik die input direct.

 

Ze weet op een stimulerende en ook grappige manier feedback te geven, waarbij je inziet dat falen soms ook bij de verandering hoort. Toch geeft Roos hier altijd een positieve twist aan waardoor ik nooit het gevoel heb om op te geven!

 

Roos stelt mij op een goede manier vragen, waardoor ik inzie dat het toch even anders kan. En, door het net iets anders te doen, is de kwaliteit en het resultaat er!

 

Ben je opzoek naar een coach die jou helpt om alles uit jezelf te halen? Dan moet je Roos als coach nemen. Ze zal je niet teleur stellen, maar be aware !! She doesnt take “No” easily as an answer..' 

UPlift!_logo_beeldmerk.png

Mariëtta - Leidinggevende en parttime ondernemer.

If you are waiting for a sign. THIS IS IT.

Ben jij er klaar mee om je te laten leiden door het saboterende stemmetje in je hoofd? Die nu waarschijnlijk al 100 x tegen je heeft gezegd dat je niet mee moet doen, want... 

 • 'Ik saboteer mezelf niet.' (hallo ego!)

 • 'Ik heb er geen geld voor,'

 • 'Het komt nu niet zo goed uit, want... '

 • 'Ik ga het eerst nog even zelf doen.'

 • 'Het is nu nog niet nodig.'

 

Tuurlijk, dit kan de waarheid zijn maar het kan net zo goed het saboterende stemmetje of je ego zijn. Die je nog steeds klein willen houden en veilig in je comfort zone. Ik snap het!

Erkennen dat je jezelf in de weg zit en saboteert is niet niets. Dat vergt lef, durf en eigenaarschap. Het betekent dat jij jouw dromen, doelen en missie belangrijker vindt dan jouw ego en comfortzone.

Dus dan is nu de vraag: wat vind jij belangrijker?

Wanneer het antwoord jouw dromen, doelen en missie is... 

Vul dan het aanmeldingsformulier in en laat mij weten

waarom jij mee wilt doen.

Nadat je het formulier hebt ingestuurd ontvang je zo snel mogelijk een uitnodiging voor een Impact Call van 45 minuten. Daarin kijiken we of wij een matchzijn en of dit de juiste stap voor je is.

Let op: er is plek voor maar 4 ondernemers!

Veelgestelde vragen

'Wanneer start het programma en hoe lang duurt het traject?'

De eerst volgende startdatum is maandag 23 november. Het traject duurt 12 weken.

'Hoe ziet een HypnoCoaching sessie eruit?

Een sessie duurt ongeveer 2 - 2,5 uur en bestaat uit een persoonlijke coaching gesprek waarin we jouw voortgang bespreken en de dingen waar je (bewust) tegen aan loopt. Vervolgens doen we een hypnose sessie voor het probleem waar je op dat moment doorheen wilt werken. We sluiten de sessie af met een nabespreking en eventuele aanvullende 'huiswerk' opdrachten en praktische tips/tools voor buiten de sessies om.

'Voor wie is dit traject toegankelijk?'

Dit traject is toegankelijk voor:

 • Ambitieuze en zelfbewuste coaches, healers en therapeuten;

 • Vrouwen die de ambitie hebben om ondernemer te worden;

 • (Startende) ondernemers die hun ondernemers mindset willen versterken;


Voor ondernemers die:

 • Verantwoordelijkheid nemen voor hun leven, groei en bedrijf;

 • Bereid zijn om tijd en geld te investeren in zichzelf;

 • Zich ervan bewust zijn dat hun mindset de basis is van een succesvol bedrijf;

 • Al een basis hebben gelegd met persoonlijke ontwikkeling.
   

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Als wij ons allebei 100% gaan inzetten - hoe kan dit traject je dan niets opleveren?

Wanneer jij besluit dit traject samen met mij aan te gaan, is falen geen optie. Daar zorgen wij samen voor.

Wanneer jij mij vertrouwt als coach, in mij gelooft... dan geloof ik ook in jou.

Als je nu twijfelt, dan twijfel je wellicht eerder aan jezelf dan mij en de coaching. Als dat zo is, dan is het doen van de investering en het avontuur aangaan de eerste overwinning die je in de zak mag steken! Yes!

'Wat als ik het niet kan?'

Wederom Gefeliciteerd, je bent je nu (opnieuw) bewust geworden van een belemmerende overtuiging!

Misschien wel die ene waarmee je jezelf al lange tijd klein houdt en niet (meer) gelooft in jezelf en jouw dromen.

Kan je je voorstellen dat ik dat ook heb gedaan jaren geleden?

En nu heb ik het privilege om vrouwen zoals jij te coachen, het beste in je naar boven te halen en te zorgen dat je (weer) gaat geloven in jezelf en jouw dromen. Zodat jij jouw gewenste impact in de wereld kan maken.

'Kan ik in termijnen betalen?'

Ja dat kan! De mogelijkheden kunnen we tijdens jouw selectiegesprek bespreken.

'Ik vind het wel veel geld hoor...'

Ik kan mij voorstellen dat je het veel geld vind, maar sta je er ook bij stil wat het kost wanneer je niets doet?

Het aangaan van een coaching traject is een investering in jezelf. Een investering betekent dat je er altijd iets voor terug krijgt.

 

Alles wat je leert tijdens dit traject, de vaardigheden, de kennis en inzichten heb je voor de rest van je leven en dat neemt niemand nog van je af. En vraag jezelf een af: een sterke mindset, je doelen behalen en afrekenen met belemmerende overtuigingen... wat is je dat waard?

Uit ervaring kan ik zeggen: dat is onbetaalbaar!

Elke andere reden om het niet te doen...

Dit is jouw reptielenbrein die je wederom probeert te saboteren.

 

Het reptielenbrein houdt namelijk niet van groei en wilt alles houden zoals het is. Daarom gaat hij je allerlei excuses vertellen waarom je dit niet moet doen. Dat doet hij het liefst met angsten en twijfels (aan jezelf), want deze emoties motiveren ons als mens het meest om iets (niet) te doen.

 

Hoe vaak heb je dat al gedacht?
Hoe lang houdt die je al tegen?
Hoe vaak ga je dat nog tegen jezelf zeggen?

Hoe lang houdt hij je al veilig... (en klein)?

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen met jouw vraag.

Je hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat dit traject je aanspreekt.

 

Stop met twijfelen en start met doen! Leer hoe jij de ondernemer wordt die nodig is om jouw doelen en dromen te realiseren, zodat jij  en jouw bedrijf weer verder kunnen groeien.

 

Jouw klanten zitten op je te wachten, dus ga ervoor!

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com