top of page
DBP_0767.jpg

IMPACT CALL

In 30 minuten inzicht in jouw grootste groeikansen

Wil jij ontdekken waar de groei in jezelf zit? Waar jij jezelf nog in de weg zit? En welke concrete stappen jij DIRECT kunt zetten om verder te groeien?

 

In een gesprek van 30 minuten laat ik zien waar jouw kansen en mogelijkheden liggen en hoe jij jouw eigen pad vol vertrouwen blijft bewandelen.

Hi, ik ben Roos.

Spiritueel Hypnotherapeut, (Microdose) Coach en gek op NLP en de werking van het (onbewuste) brein.

Het verliezen van mijn moeder op jonge leeftijd, emotionele eetbuien en pesterijen zorgde ervoor dat ik als klein meisje opgroeide met het idee dat ik er niet bij hoorde, niet goed genoeg was en had ik het gevoel dat ik anders was dan andere kinderen. Het maakte mij heel erg onzeker. Op latere leeftijd kwam uiteindelijk terecht in een heftige en giftige relatie, waarin ik mijzelf compleet verloor. Ik was mezelf niet meer. Ik was doodongelukkig en van mijn zelfbeeld was niets meer over.

Niet lang daarna kwam ik terecht in een burn-out, waardoor ik 'gedwongen' werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn schaduwkanten aan te kijken.

Het was een proces met vallen en opstaan. Ik leerde mezelf opnieuw kennen, ontdekte wat IK nu écht wilde en om te luisteren naar mijn intuïtie. Door het veranderen van mijn (onbewuste) interne wereld, het doorbreken van oude patronen en mijn schaduwkanten te omarmen, kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

So yes girl, I feel you! Ik heb gestaan waar jij nu staat. Ook ik heb mezelf klein gehouden, onzeker gevoeld over wie ik was en of ik wel goed genoeg was. Ik had altijd het gevoel dat ik de boel maar ‘voor de gek’ hield, dat wat ik heb gedaan niet zoveel voorstelde en dat ik gewoon geluk heb gehad. 

Gelukkig heb ik ook ervaren wat er gebeurd wanneer je afscheid durft te nemen van je belemmerende overtuigingen, 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en de acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

 

Alles wat je nodig hebt om het leven wat jij wilt te creëren zit al in je. Het zit alleen een beetje ondergesneeuwd onder al jouw levenservaring en de lessen die jij hebt mogen ontvangen. Het is tijd om dat te laten ontdooien zodat jij weer volledig in jouw kracht kan staan en kan leven vanuit jouw ware kern.

DSC_2507.JPG

Vraag nu een Impact Call aan en ontdek...

Wat het is dat jou op onbewust niveau belemmerd om een leven te creëren vanuit jouw ware kern!

Concrete tips en tools die je DIRECT kunt implementeren om beter in contact te komen met jouw gevoel en intuïtie (inner healer).

Waar jouw grootste groeikans op dit moment ligt en wat jouw volgende stap is in jouw spirituele en persoonlijke groei.

Het gesprek is uiteraard vrijblijvend, maar mocht er een klik zijn, dan zal ook aan bod komen hoe ik je eventueel verder kan helpen.

Disclaimer:

  • Maandelijks zijn er 4 sessies beschikbaar. Ik maak persoonlijk een selectie uit de aanmeldingen die ik binnenkrijg zodat ik ook met die mensen spreek die ik daadwerkelijk kan helpen. Nadat je jouw sessie hebt aangevraagd laat ik je per mail weten of jij geselecteerd bent voor de gratis sessie. 

  • Net als dat jouw tijd kostbaar is, is mijn tijd dat ook. Zorg er daarom voor dat je de afspraak meteen in je agenda zet en dat je op het gepande tijdstip ook echt klaar zit voor ons gesprek.

bottom of page