UPlift!_logo.png

Hypnotherapie

Reken snel en efficiënt af met (onbewuste) blokkades, onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om next level te gaan met jouw bedrijf.

Ben jij een ambitieuze ondernemer, wil jij next level met jouw bedrijf en betrap jij jezelf wel eens op onderstaande?

Wanneer je iets wilt ondernemen binnen jouw bedrijf is het net alsof 'iets' jou blokkeert en tegenhoudt. Je voelt dan druk op je borst, een knoop in je maag of een onrustig gevoel in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je iets anders gaat doen, afleiding zoekt en je dingen uitstelt.

Je wilt impact maken en zoveel mogelijk mensen helpen met jouw bedrijf. Hoeveel kennis je ook op doet, hoe harder je ook werkt, het lukt je niet om meer klanten aan te trekken en meer omzet te creëren.

Je zegt dat je meer klanten wilt, maar zodra je een sales gesprek hebt, zoek je redenen en excuses om het uit te stellen en eronder vandaan te komen.

Je wilt een post schrijven over je nieuwe aanbod, maar je bent de tekst steeds aan het aanpassen en 'perfectioneren' waardoor je na een uur denkt: 'pfff... laat maar, ik plaats wel niets.'

 

Je wilt graag mensen helpen met je bedrijf, maaaaaar je 'moet' eerst (nog) meer kennis op doen, waardoor je het daadwerkelijk helpen van je (potentiele) klanten uitstelt. Als je eens heel eerlijk bent (tegen jezelf) ... hoe lang gebruik je dit excuus al?

Het liefst wil je jouw prijzen verhogen zodat je meer omzet kan creëren, maar tóch doe je het niet, want... dat verdien je niet, dan krijg je geen nieuwe klanten, ben je niet waard ... *vul elk ander random excuus in*

Kortom, je wilt A, maar zeg en denk onbewust B: 

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Ik moet dit echt eerst even doen, daarna kan ik pas ...'

 • 'Wie zit er nu op mij te wachten?'

 • 'Anderen zijn beter, slimmer, succesvoller...'

 • 'Nu is niet het juiste moment, ik moet eerst nog....'

Het stroomt maar niet binnen jouw bedrijf. Je hebt nog niet zoveel klanten en omzet als je wilt, waardoor je het gevoel hebt dat je maar wat doet, dat je aan het aankloten bent en dat jouw eerdere successen gebaseerd zijn op geluk en toeval. Het is frustrerend en vermoeiend.

Had je net als ik het idee dat het ondernemen makkelijker zou zijn?

En heeft ook niemand jou eerder verteld dat ondernemen óók hard werken is aan jezelf?

'Self-sabotage is when we say we want something and then go about making sure it doesn't happen.'

- Alyce P. Cornyn-Selby -

Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling 2.0.

Het ondernemerschap legt een vergrootglas op jouw persoonlijke 'tekortkomingen' en uitdagingen. Je kan je tenslotte nergens (meer) achter verstoppen. Jouw bedrijf is een reflectie van jezelf.

Ik heb geleerd en ondervonden dat als jij als persoon niet next level gaat, dan gaat jouw bedrijf dat ook niet doen. En dat heb ik helaas zelf moeten ervaren.

Mijn persoonlijke blokkades, onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen zorgde ervoor dat ik uiteindelijk vast liep met mijn bedrijf. Ik trok nauwelijks nieuwe klanten aan en mijn omzet stagneerde. Ik kwam terecht in een vicieuze cirkel waardoor mijn hersenspinsels, negatieve gedachten en interne criticus de overhand namen.

 

Ik kan je dus uit eigen ervaren vertellen dat wanneer jij je laat leiden en tegenhouden door de saboterende gedachten- en gedragspatronen van jouw (onbewuste) brein, dan zal je nooit de benodigde acties uitvoeren om jouw bedrijf (verder) te laten groeien. En dan zal je niet meer klanten krijgen en ook niet meer omzet creëren.

Dan het goede nieuws...

Dankzij hypnotherapie kan je snel en effectief afrekenen met jouw (onbewuste) blokkades, onzekerheden, angsten en twijfels zodat je (weer) moeiteloos kan ondernemen.

Waar kan hypnotherapie jou als ondernemer bij helpen?

  Belemmerende overtuigingen en gedachten, bijvoorbeeld 

 • 'Ik kan het niet.'

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Ik ben het niet waard.'

Angsten, zoals:

 • Het niet goed doen (faalangst);

 • Wat anderen denken;

 • Zichtbaar zijn;

 • Jezelf uitspreken en authentiek zijn.

Onzekerheden:

 • Imposter Syndrome (oplichterssyndroom);

 • Negatief / laag zelfbeeld;

 • Twijfels.

Veranderen van onhandig gedrag, zoals:

 • Uitstelgedrag;

 • Perfectionisme;

 • Je laten afleiden (gebrek aan focus); 

Hooggevoeligheid.

 • Overnemen van energieën en emoties van anderen;

 • Overprikkeld raken;

 • Moeilijk dingen los kunnen laten.

Money mindset:

 • Prijzen niet durven verhogen;

 • Denken in schaarste;

 • Jezelf het niet waard vinden;

 

Fysieke ongemakken, zoals:

 • Allergieën;

 • Migraine;

 • Tandenknarsen;

 • Snurken;

 • Stress klachten (onrust, hoge ademhaling, niet kunnen ontspannen);

 • Burn-out klachten (rusteloos, slecht slapen, emotioneel).


  

'Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your values. Your values, become your destiny.'

- Mahatma Gandhi -

Wat levert hypnotherapie jou en jouw bedrijf op?

Ondernemen met meer zelfvertrouwen en energie.

Jezelf durven zijn en te staan voor waar jij in gelooft.

Meer rust, zowel in je hoofd als in je lichaam.

Minder twijfels en onzekerheden waardoor je meer in beweging komt.

Zelfverzekerd meer stappen durven zetten binnen én met jouw bedrijf.

Makkelijker jouw prijzen kan verhogen, omdat je weet dat jij het waard bent.

Je laat je niet meer tegenhouden door onzekerheden en twijfels.

Waardoor je moeiteloos meer klanten aantrekt,

meer omzet creëert en meer impact maakt!

Review Margriet 2.PNG
Review Sascha.PNG

Wil jij net als Margriet en Sascha afrekenen met oude gevoelens en overtuigingen en weer verder groeien met jouw bedrijf?

Ik ben Roos, HypnoCoach & Breinexpert

Na jarenlang overgewicht te hebben gehad, investeerde ik begin 2015 in een lifestyle coach om mijn levensstijl te veranderden. Ik viel af en maakte een fysieke transformatie door.

Uiteindelijk zorgde mijn transformatie een soort van kortsluiting in mijn hoofd, want mijn (oude) interne en (nieuwe) externe wereld paste niet meer bij elkaar, waardoor ik in een burn-out terecht kwam.

Zo werd ik gedwongen om mijn verleden te verwerken, helen en los te laten. Zoals het overlijden van mijn moeder, pesterijen, een eetstoornis en een giftige relatie met een narcist. Deze dingen hadden o.a. gezorgd voor een laag zelfbeeld, onzekerheid, faalangst, perfectionisme, bindings- en verlatingsangst en weinig zelf liefde.

 

Toen ik na mijn burn-out als Roos 2.0 wilde re-integreren bij mijn werkgever vond er een reorganisatie plaats en verloor ik mijn baan. Ik besloot toen dat ik ondernemer wilde worden en mijn ervaring en lessen wilde doorgeven aan anderen.

Ik volgde allerlei opleidingen, cursussen, masterclasses om kennis op te doen, maar het daadwerkelijk opstarten van mijn bedrijf liet op zich wachten, omdat ik mij liet tegenhouden door oude belemmerende overtuigingen, gedachten en angsten.

Ik investeerde in een coach en richtte ik mij op mijn ondernemersmindset. Ook ging ik mij verdiepen in psychologie, menselijk gedrag en de werking van het brein. Dit heeft mij geholpen om om nog een laagje dieper te gaan en om meer oude patronen en blokkades te doorbreken en overwinnen. Wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen, daadkracht en rust mijn bedrijf begonnen ben.

 

Door mijn interesse in de werking van het brein kwam ik uiteindelijk ook in contact met hypnotherapie. Ik was op slag verliefd en startte de opleiding tot Hypnotherapeut.

 

In eerste instantie lukte het oefenen helaas niet, omdat ik onbewust te kampen had met faalangst. Gelukkig heb ik deze moeiteloos kunnen overwinnen dankzij één sessie hypnotherapie, waardoor ik uiteindelijk de opleiding succesvol heb afgerond en inmiddels al vele ondernemers heb kunnen helpen met hun persoonlijke én bedrijfsgroei.

Wat is hypnotherapie en hoe werkt het?

Het menselijk brein uit twee delen bestaat: het bewuste en onbewuste brein.

Het bewuste deel gebruik je voor slechts 5% van je gedrag en gedachten. Dat doe je bijvoorbeeld bij logisch denken, praten, beslissingen nemen, analyseren en rationeel denken. Dat betekent dat het onbewuste brein verantwoordelijk is voor de overige 95% van je gedrag en gedachten. Dit gaat altijd op de automatische piloot.

 

Dat verklaart dus ook waarom je op bewust niveau kan denken 'ik wil meer klanten, dus ik ga sales gesprekken voerenof 'ik wil groeien met mijn bedrijf, dus ik ga meer zichtbaar zijn op social media' ... om het vervolgens uit te stellen en redenen te vinden waarom het toch niet kan.

 

Je onbewuste brein is je keihard aan het saboteren!

Ergens in je brein is er een ervaring, angst, blokkade of

overtuiging die je tegenhoudt. 

Die belemmerende overtuiging, negatieve gedachte of onhandig gedrag is op een bepaald moment ontstaan (met een goede reden). Je onbewuste heeft het als een (overlevings) strategie gebruikt. Bewust weet je misschien niet meer waarom en op welk moment dat is geweest, maar gelukkig weet je onbewuste dat wel.

Met hypnotherapie kan je communiceren met je  onbewuste om zo snel en effectief de oorzaak te  achterhalen en het probleem 'met wortel en al' uit het onbewuste brein trekken.

De voordelen van hypnotherapie:

Snel

Je bent in 2 - 3 sessies van jouw probleem af.

Effectief

Het probleem wordt met wortel en al uit het onbewuste gehaald.

Direct resultaat

Veranderingen worden direct in het onbewuste brein aangebracht.

Online

Je hoeft er de deur niet voor uit. Je bent heerlijk in jouw vertrouwde omgeving.

If you want to change the fruits, you will first have to change the roots.

If you want to change the visible, you must first change the invisible.

T. Harv Eker

Praktische zaken

icons8-love-message-64.png

AANMELDEN 

Je vult het aanmeldformulier in door een aantal korte vragen te beantwoorden.
 

Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je binnen 24 uur (op werkdagen) van mij  een reactie en verdere informatie over de betaling, planning en voorbereiding.

 

Uiteraard is er ook nog ruimte om al jouw vragen te stellen.

icons8-growing-money-64.png

INVESTERING

Ik werk in pakketten van (minimaal) 3 sessies.

De investering  voor 3 sessies is € 450,- ex. BTW bij een eenmalige betaling.

Betaling in termijnen is mogelijk. De investering is dan € 160,- ex. BTW per sessie. Totaal € 480,- ex. BTW.

 

De BTW is aftrekbaar voor ondernemers.

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur en vindt online plaats.

 

Wat anderen over mij en de hypnose sessies zeggen.

"Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook

niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos

mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

 

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!”

Eefshealth_edited.jpg

Eva-Louise - Voeding, fitness en mindset coach bij Eefshealth Coaching

“Ik volgde Roos al een tijdje en weet zelf best veel van het onderbewuste, mindset en overtuigingen.

Toch liep ik vast door een situatie die er al lange tijd is en nog wel even zal duren, die ik niet kan beïnvloeden en een grote impact heeft op mij en mijn gezin.

Hierdoor verzandde ik uiteindelijk in een negatieve spiraal, die ook weer zijn weerslag had op mezelf en mijn gezin.

 

Ik was nog nooit bij een hypnocoach geweest en vond het ook best spannend. Roos heeft me op een fijne manier al enkele handvaten gegeven in het gesprek voordat ik onder hypnose ging.

 

Tijdens de hypnose kwam er een rust over me heen met als boodschap dat ik “het” mocht loslaten. Toen wist ik nog niet wat “het” was dat ik los mocht laten.

Ongeveer twee weken later kwam ik erachter dat hoe vervelend de situatie nu ook is en nog gaat zijn, het wel is gebeurd voor een reden.

Dit heb ik dus tijdens de hypnosessie gezien, al kon ik er toen de betekenis nog niet aan hangen.

 

Roos, heel erg bedankt!”

Sandra Raaijmakers - Coach in mindset & beslissingen

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

Roos is super vriendelijk en persoonlijk, maar ook deskundig en professioneel.

 

Ze neemt duidelijk goed de tijd om je te leren kennen en af te stemmen waar je hulpvraag ligt en wat zij daarin kan betekenen. Ik heb deze sessie als zeer waardevol ervaren, en kan het iedereen aanraden.

Merel - Jongerencoach - Merel Taat Training & Coaching

'Mijn gesprek met Roos heb ik ervaren als zeer prettig. Ze is een goede luisteraar, ze heeft passie voor alles wat met het menselijk brein te maken heeft en dat voel je ook. Ze neemt alle tijd om jou te leren kennen en je op je gemak te stellen.

 

Ondanks dat ik het moeilijk vond om controle los te laten, heeft ze een hele fijne en aangename sfeer gecreëerd waarin dat voor mij mogelijk werd. Ze vertelt je stap voor stap wat ze gaat doen en dat vond ik oprecht heel fijn.

 

De hypnosessie heeft me heel veel gebracht. Ik voel me ontzettend opgelucht.

Ik zou haar zeker aanraden. Mocht je twijfelen, niet doen, want het gaat je zeker helpen en je komt er energieker uit.'

UPlift!_logo_beeldmerk.png

Merel - Studente en ondernemer in spé.

En jij, wil jij ook de kracht van hypnotherapie ervaren en next level gaan met jouw bedrijf?

Veelgestelde vragen

'Kan iedereen in hypnose?

Ja. Hypnose is een natuurlijke staat waarin je je bevindt die vergelijkbaar is met een diepe meditatie. Het lichaam is volledig ontspannen en de hersengolven in het brein zijn verlaagd naar théta hersengolven. Deze hersengolven zijn ook actief wanneer je bijna in slaap valt en wanneer je net wakker bent.

'Waar worden hypnotherapie sessies gehouden?'

De sessies vinden online plaats. Het is dus belangrijk dat je beschikking hebt over een stabiele internetverbinding. Tijdens de sessie kan je je smartphone gebruiken, maar een laptop/pc met webcam heeft de voorkeur zodat je niet tussendoor gebeld kan worden en de sessie verstoord wordt. Ook kan ik je beter zien, wat ook weer bijdraagt aan de kwaliteit van de sessie.

'Is het wel veilig om een sessie online te doen?'

Ja, een online sessie is net zo veilig als een live sessie. Een online sessie wordt vaak als prettiger ervaren en daardoor wellicht ook effectiever, omdat je in een voor jou bekende veilige omgeving bent, namelijk gewoon thuis! Zo kan je beter ontspannen wat ten goede komt van de sessie.

'Oke, maar wat als de verbinding wegvalt?'

Van te voren zorg ik ervoor dat je bewuste en onbewuste daarop voorbereid zijn, mocht het gebeuren. Als de verbinding wegvalt, zal je vanzelf volledig bij bewustzijn komen en het gevoel hebben dat je uit een lange diepe slaap komt, waardoor je je fantastisch voelt! We plannen daarna een nieuwe sessie in mocht dat nodig zijn.

'Waarom moet ik meteen in 3 sessies investeren?'

Belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en onhandig gedrag kan je zien als onkruid. In de eerste sessie gaan we dat snoeien. Zo kunnen we namelijk in de tweede sessie dichterbij de kernoorzaak van het probleem komen en dit met wortel en al uit jouw tuintje (het onbewuste) trekken. Tijdens de derde en laatste sessie schoffelen we alles nog even na en zorgen we ervoor dat er ruimte is voor de (nieuwe) bloemetjes (de positieve dingen).

'Ik ben (nog) geen ondernemer, kan ik mij wel aanmelden?'

Ja. Ook als je (nog) geen ondernemer bent en jij het gevoel hebt dat hypnotherapie jou kan helpen bij het veranderen van belemmerende overtuigingen, onbewuste blokkades, angsten en onzekerheden kan je je aanmelden voor hypnotherapie.

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Hypnose vind plaats in het onbewuste brein en daar vinden tijdens en na de sessie veranderingen plaats op neurologisch niveau. Er worden nieuwe (toekomstige) neurale paden gecreëerd. Dit zal je in sommige gevallen niet direct merken (afhankelijk van het probleem natuurlijk), maar in de toekomst ga je dit wel merken. Bij iedereen kunnen er nieuwe neurale paden in het brein gecreëerd worden. 

'Wat is de investering?'

De investering is € 450,- excl. BTW (eenmalige betaling) voor 3 sessies.

'Kan ik in termijnen betalen?'

Ja. Dan betaal je 3 x € 160,- (ex. BTW). ​Een totale investering dus van € 480,- (ex. BTW). 

'Ik wil graag één sessie doen om hypnose te ervaren, kan dat?'

Nee. Ik bied geen eenmalige sessies meer aan. Wel organiseer ik regelmatig online groepssessies waar je voor een kleine investering aan mee kan doen. Hou hiervoor mijn website en social media in de gaten.

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2021 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com