UPlift!_logo.png

HypnoCoaching

De nieuwste en meest effectieve vorm van coaching om het bewuste en onbewuste

te herprogrammeren en daarmee je leven te transformeren.

It's time to just be happy.

Being angry, sad and overthinking isn't worth it anymore.

Just let things flow. Be positive.

Herken jij jezelf in onderstaande?

Je leeft in een cirkel-wereld, geleid door onzekerheid, faalangst, perfectionisme en een knagend ongelukkig gevoel.

Je laat je constant saboteren door het stemmetje in je hoofd en belemmerende overtuigingen zoals:

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Dat kan ik toch niet.'

 • 'Ik ben een emotie-eter.'

 • 'Ik heb geen discipline.'

Je voelt je slachtoffer van je verleden en bent bang dat het de rest van je leven negatief beïnvloed. Je wordt naar bij de gedachten 'dit is het, hier moet ik het de rest van mijn leven mee doen'. 

Je laat je negatief beïnvloeden door externe factoren, zoals de meningen en verwachtingen van anderen, tegenslagen of feedback. Het maakt je onzeker waardoor je goedkeuring en bevestiging zoekt bij anderen.

Het grootste deel van de dag leef je in je hoofd. Je bent steeds bezig met denken aan wat anderen vinden of denken. Je kan er uren, dagen en nachten over malen en wakker van liggen.

Je bent een kei in jezelf wegcijferen en je aan te passen aan de wensen en verwachtingen van anderen, wat ten koste gaat van je energieniveau en geluksgevoel.

Anderen zijn altijd... leuker, slimmer, knapper, succesvoller, gelukkiger en ga zo maar door. Dit voedt jouw onzekerheid en opnieuw hoor je jezelf denken 'ik ben niet goed genoeg.'

Je vind het moeilijk om te dealen met negatieve emoties, je verleden en/of externe factoren. Waardoor je bepaalde beschermingsmechanisme hebt ontwikkeld zoals emotie eten, eetbuien, pleasen of steeds een masker dragen.

 

Je wéét dat het anders kan (!!), er zijn mensen die deze dingen achter zich hebben gelaten en losgebroken zijn van belemmerende overtuigingen, vaste denkpatronen en externe factoren. Je wilt dit ook!!

You don't have to control your thoughts.

You just have to stop letting them control you.

Wat levert het coachingstraject je op?

 • Inzicht in jouw belemmerende overtuigingen, blokkades en blinde vlekken.

 • Hoe hoe je op een duurzame manier kan omgaan met negatieve emoties.

 • Hoe je weerbaarder kan worden voor externe factoren, tegenslagen en onverwachtse gebeurtenissen.

 • Welke gewoonten onmisbaar zijn voor een weerbaar, gelukkig en krachtig leven.
   

 • Leerzame oefeningen en opdrachten om aan je mindset te werken.
   

 • Praktische tools, tips en inzichten om af te rekenen met belemmerende overtuigingen en onhandig gedrag. Zoals perfectionisme, pleasen en eetbuien.
   

 • (Gepersonaliseerde) Hypnose MP3's om jouw zelfvertrouwen en mindset een boost te geven.

 • (Her) Formuleren van jouw leefregels zodat je een leven creëert op jouw voorwaarden.

 • Onhandig gedrag en gewoonten signaleren en veranderen.
   

 • Jezelf op één durven zetten, grenzen stellen en je energieniveau bewaken. 
   

 • Persoonlijk plan van aanpak om de rest van je leven te werken aan een sterke mindset (en indien van toepassing óók een eetbui vrij leven).

De coaching is gericht op drie kernelementen.

Weerbaar

Krachtig

Gelukkig

You only have to take my hand, I know the way 

Wist je dat ik deze reis al heb afgelegd?

Op jonge leeftijd verloor ik mijn moeder. Om met mijn emoties om te gaan begon ik met (over) eten en werd ik een 'emotie eter'. Ik kwam aan en werd op school gepest en buitengesloten. Dit maakte mij heel erg onzeker en ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Om te bewijzen, aan anderen (en vooral mezelf) dat ik goed genoeg was werd ik een perfectionist. Als iets niet perfect was, dan was het niet goed genoeg - dan was IK niet goed genoeg.

Toen ik op 19 jarige leeftijd dankzij mijn eetbuien meer dan 90 kilo woog begon ik met diëten. Ik volgde het ene na het andere dieet, maar ik kon het nooit volhouden. Ik had geen discipline en doorzettingsvermogen

Door mijn onzekerheid was ik altijd op zoek naar de bevestiging dat ik goed genoeg was. Deze bevestiging had ik 'nodig' van anderen. Ik wilde dat iedereen mij aardig en goed genoeg vond, dus ik cijferde mezelf weg. Ik probeerde er voor iedereen te zijn: iedereen te pleasen. Helaas werd daar veel misbruik van gemaakt.

De druppel die de emmer liet overlopen, was een 5 jarige giftige relatie met fysieke en mentale mishandeling. Het heeft jaren geduurd voordat ik de moed bij elkaar had geraapt om te vertrekken. Ik liet alles achter om alleen opnieuw te beginnen. Ik wist dat ik niet de rest van mijn leven zo wilde leven. Ik had toch ook 'recht' op een gelukkig leven?

Begin 2015 deed ik een laatste poging om af te vallen door mijn levensstijl te veranderen en te investeren in mindset coaching. Toen ging de knop definitief om.

 

Als extra cadeautje kreeg ik een burn-out waardoor ik mijn vaste baan verloor MAAR wel de kans kreeg om met mijn verleden af te rekenen en met een schone lei te starten.

 

Ik leerde ontzettend veel over mijzelf, mijn belemmerende overtuigingen en hoe ik mijzelf al die tijd heb gesaboteerd. De belangrijkste les: door het veranderen van mijn interne wereld, mijn mindset kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

Wat is HypnoCoaching?

'Wat is HypnoCoaching?

Een nieuwe manier om je leven te transformeren door je bewuster te worden van je onbewuste. Het is een combinatie van (mindset) coaching, NLP en hypnose. Daarnaast maak ik gebruik van wetenschappelijk onderbouwde tools om het brein op een positieve manier te beïnvloeden, zoals muziek.

HYPNOSE & NLP

Herprogrammeer jouw onbewuste.

Leer meer over hypnose, het onbewuste en de werking van het menselijk brein. Gedurende het traject ontvang je hypnose MP3's afgestemd op jouw doel(en), zodat je ook altijd zelf aan de slag kan gaan.

GELUKSLEER

Gelukkig en intentioneel leven vanuit jezelf

Tools, oefeningen en opdrachten om vanuit jezelf gelukkiger te worden. Een vaardigheid die onbetaalbaar is en je hele leven zal veranderen.

BEATS

Herprogrammeer het onbewuste.

Muziek is een van de krachtige tools om emoties op te roepen en daarmee je stemming te veranderen. In het traject zit muziek verwerkt zodat je dit in jouw voordeel kan gebruiken.

'Waarom deze combinatie?'

Het onbewuste kan je zien als een computer waarin alle software is geïnstalleerd. Dit zijn onze gedachten en gedragspatronen. Deze programma's zijn gedurende je leven geïnstalleerd door overgebrachte ideeën tijdens je opvoeding, gebeurtenissen en aangeleerd gedrag. Jouw onbewuste heeft ze ooit geïnstalleerd omdat het een programma was wat je diende. Wanneer je opgroeit kan er een moment zijn waarop je merkt dat een programma niet meer zo goed werkt en verouderd is. Dit merk je omdat je dingen doet die je eigenlijk niet wilt, je doelen niet bereikt of onhandig gedrag hebt waar je maar niet vanaf komt. Wanneer je dingen bewust probeert te veranderen, dan is het lastiger. Het kost je veel energie en tijd en je onbewuste probeert je steeds te saboteren, omdat die denkt dat de oude manier de beste manier is. Hij probeert je veilig te houden

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Als wij ons allebei 100% gaan inzetten - hoe kan dit traject je dan niets opleveren?

Wanneer jij besluit dit traject samen met mij aan te gaan, is falen zeker geen optie meer. Daar zorgen wij samen voor. En wanneer jij mij vertrouwt als coach, en in mij gelooft... geloof ik ook in jou. Als je nu twijfelt, dan twijfel je wellicht eerder aan jezelf dan mij en de coaching. Als dat zo is, dan is het doen van de investering en het avontuur aangaan de eerste overwinning die je in de zak mag steken! Yes!

'Wat als ik het niet kan?'

Gefeliciteerd, je bent je nu bewust geworden van een belemmerende overtuiging en je reptielenbrein!

Wist je dat dit zijn manier is om je tegen te houden?

Het reptielenbrein houdt namelijk niet van groei en wilt alles houden zoals het is. Daarom gaat hij je allerlei excuses vertellen waarom je dit niet moet doen. Dat doet hij het liefst met angsten en twijfels, want deze emoties motiveren ons als mens het meest om iets (niet) te doen.

Nu je hem hebt opgemerkt, vraag jezelf eens af... hoe lang houdt hij je al veilig... (en klein)?

'Ik vind het wel veel geld hoor...'

Ik kan mij voorstellen dat je het veel geld vind, maar sta je er ook bij stil wat het kost wanneer je niets doet?

Het aangaan van een coaching traject is een investering in jezelf. Een investering betekent dat je er altijd iets voor terug krijgt. Alles wat je leert tijdens dit traject, de vaardigheden, de kennis en inzichten heb je voor de rest van je leven en dat neemt niemand nog van je af. En vraag jezelf een af: een sterke mindset, je doelen behalen en afrekenen met belemmerende overtuigingen... wat is daarvan het prijskaartje?

Uit ervaring kan ik zeggen: dat is onbetaalbaar!

'Ik heb eetbuien, wat heeft mindset coaching dan voor zin?'

Mindset coaching is dan juist te oplossing! Als je last hebt van eetbuien of eetbuistoornis, is er sprake van een copingsmechanisme/beschermingsmechanisme. De meest voorkomende is het wegstoppen van (negatieve) emoties. Het heeft dus niets te maken met voeding, maar juist alles met mindset. Het is de manier waarop je over bepaalde dingen denkt en het gevoel wat je er aan hebt gekoppeld.  Tijdens het coaching traject kan ik je leren hoe je hier mee om kan gaan.

 

Elke andere reden om het niet te doen...

 1. Hoe vaak heb je dat al gedacht?
  Hoe lang houdt die je al tegen?
  Hoe vaak ga je dat nog tegen jezelf zeggen?

 2. Maak het bespreekbaar!
  Stuur mij een berichtje en dan beantwoord ik met alle liefde je vragen en kunnen we je twijfels bespreken.
  Als het traject niets voor je is, dan zal ik het eerlijk tegen je zeggen.

Marietta

Iris

Wat kan je verwachten van het traject?

12 weken 1-op-1 coaching

ONLINE COACHING

Geen standaard online programma, maar een persoonlijk coachingstraject die tijdens het intake gesprek volledig afgestemd wordt op jouw wensen, doelen en uitdagingen.

Persoonlijke touch

CONTACT

4 uur 1-op-1 coaching via Skype of telefonisch.

 

Bestaande uit een intakegesprek en 3 coachingcalls.

 

Voor vragen ben ik uiteraard altijd bereikbaar via e-mail en/of WhatsApp.

De beste investering is die in jezelf.

INVESTERING

€ 597,00 (eenmalige betaling)

€ 204,00 (bij 3 termijnen)

€ 154,25 (bij 4 termijnen)

Wil je betalen in termijnen?

Neem hiervoor per mail contact op.

 

Wees eens eerlijk... 

 ​

Waar sta je over 5 jaar als je blijft doen wat je nu doet?

Wat kost het je op dit moment: mentaal, fysiek, en misschien op relationeel gebied?

 

En nog belangrijker: wat ga je er aan doen om dit keer WEL écht te veranderen? 

Want als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg… 

Ben jij bereid om te investeren in een weerbaar, gelukkig en krachtig leven?

Annemarie

Heb je interesse in HypnoCoaching?

Ben jij klaar om je brein te herprogrammeren en jouw leven te transformeren?

Plan hieronder dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Dan kijken we waar je nu staat en wat ik voor jou kan betekenen.

Wat super tof dat je interesse hebt in Hypno Coaching. In dit kennismakingsgesprek zullen we uiteraard even kennismaken en gaan we kijken waar je nu staat, waar je naar ...
Kennismakingsgesprek
45 min

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com