UPlift!_logo.png

Spirituele Groepshypnose

Reken snel en efficiënt af met (onbewuste) blokkades, onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om next level te gaan met jouw bedrijf.

Lieve Spirituele vrouwelijke ondernemer,

'We leven in een rare tijd' is wellicht een uitspraak die je het afgelopen jaar vaker hebt gehoord. Jij als spirituele ondernemer hebt dit niet alleen veel gehoord, maar ook van binnen gevoeld. Niet alleen jouw persoonlijke en zakelijke ups & downs, maar ook die van de mensen om je heen. 

Je hebt moeite om jezelf los te koppelen van de emoties van anderen. Waardoor je je soms opgebrand, vermoeid en leeg voelt.

Juist in een tijd als nu is het zo belangrijk dat je dichtbij jezelf blijft. Dat je goed voor jezelf zorgt. Dat je in contact blijft met jezelf, jouw intuïtie en zielsmissie.

De wereld heeft je nodig. 

Had je net als ik het idee dat het ondernemen makkelijker zou zijn?

En heeft ook niemand jou eerder verteld dat ondernemen óók hard werken is aan jezelf?

'Self-sabotage is when we say we want something and then go about making sure it doesn't happen.'

- Alyce P. Cornyn-Selby -

2020 was nog maar het begin...

Het ondernemerschap legt een vergrootglas op jouw persoonlijke 'tekortkomingen' en uitdagingen. Je kan je tenslotte nergens (meer) achter verstoppen. Jouw bedrijf is een reflectie van jezelf.

Ik heb geleerd en ondervonden dat als jij als persoon niet next level gaat, dan gaat jouw bedrijf dat ook niet doen. En dat heb ik helaas zelf moeten ervaren.

Mijn persoonlijke blokkades, onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen zorgde ervoor dat ik uiteindelijk vast liep met mijn bedrijf. Ik trok nauwelijks nieuwe klanten aan en mijn omzet stagneerde. Ik kwam terecht in een vicieuze cirkel waardoor mijn hersenspinsels, negatieve gedachten en interne criticus de overhand namen.

 

Ik kan je dus uit eigen ervaren vertellen dat wanneer jij je laat leiden en tegenhouden door de saboterende gedachten- en gedragspatronen van jouw (onbewuste) brein, dan zal je nooit de benodigde acties uitvoeren om jouw bedrijf (verder) te laten groeien. En dan zal je niet meer klanten krijgen en ook niet meer omzet creëren.

Dan het goede nieuws...

Dankzij hypnotherapie kan je snel en effectief afrekenen met jouw (onbewuste) blokkades, onzekerheden, angsten en twijfels zodat je (weer) moeiteloos kan ondernemen.

De spirituele groepssessies zijn voor jou wanneer je...

Dieper contact kan leggen met jouw intuïtie

Contact leggen met jouw gidsen

Jouw interne krachtbronnen kan aanboren

Inzichten kan ontvangen vanuit jouw intuïtie

Boodschappen kan ontvangen van jouw higher self

Jouw bewustzijn kan vergroten

Je energiefrequentie kan verhogen

Je intuitie versterken

Review Margriet 2.PNG

'Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your values. Your values, become your destiny.'

- Mahatma Gandhi -

Na de spirituele groepssessie voel je je...

Zelfverzekerder

Rustiger

Verbonden

Ontspannen

Zekerder

Vrijer

Krachtiger

Sterker

Waardoor je moeiteloos meer klanten aantrekt,

meer omzet creëert en meer impact maakt!

Review Sascha.PNG

Wil jij net als Marielle, de magie van hypnotherapie ervaren en net als Jasmin weer contact leggen met jouw spirituele gids?

Ik ben Roos, HypnoCoach & Breinexpert

Na jarenlang overgewicht te hebben gehad, investeerde ik begin 2015 in een lifestyle coach om mijn levensstijl te veranderden. Ik viel af en maakte een fysieke transformatie door.

Uiteindelijk zorgde mijn transformatie een soort van kortsluiting in mijn hoofd, want mijn (oude) interne en (nieuwe) externe wereld paste niet meer bij elkaar, waardoor ik in een burn-out terecht kwam.

Zo werd ik gedwongen om mijn verleden te verwerken, helen en los te laten. Zoals het overlijden van mijn moeder, pesterijen, een eetstoornis en een giftige relatie met een narcist. Deze dingen hadden o.a. gezorgd voor een laag zelfbeeld, onzekerheid, faalangst, perfectionisme, bindings- en verlatingsangst en weinig zelf liefde.

 

Toen ik na mijn burn-out als Roos 2.0 wilde re-integreren bij mijn werkgever vond er een reorganisatie plaats en verloor ik mijn baan. Ik besloot toen dat ik ondernemer wilde worden en mijn ervaring en lessen wilde doorgeven aan anderen.

Ik volgde allerlei opleidingen, cursussen, masterclasses om kennis op te doen, maar het daadwerkelijk opstarten van mijn bedrijf liet op zich wachten, omdat ik mij liet tegenhouden door oude belemmerende overtuigingen, gedachten en angsten.

Ik investeerde in een coach en richtte ik mij op mijn ondernemersmindset. Ook ging ik mij verdiepen in psychologie, menselijk gedrag en de werking van het brein. Dit heeft mij geholpen om om nog een laagje dieper te gaan en om meer oude patronen en blokkades te doorbreken en overwinnen. Wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen, daadkracht en rust mijn bedrijf begonnen ben.

 

Door mijn interesse in de werking van het brein kwam ik uiteindelijk ook in contact met hypnotherapie. Ik was op slag verliefd en startte de opleiding tot Hypnotherapeut.

 

In eerste instantie lukte het oefenen helaas niet, omdat ik onbewust te kampen had met faalangst. Gelukkig heb ik deze moeiteloos kunnen overwinnen dankzij één sessie hypnotherapie, waardoor ik uiteindelijk de opleiding succesvol heb afgerond en inmiddels al vele ondernemers heb kunnen helpen met hun persoonlijke én bedrijfsgroei.

Hoe ziet de spirituele hypnose sessie eruit?

Het menselijk brein uit twee delen bestaat: het bewuste en onbewuste brein.

Het bewuste deel gebruik je voor slechts 5% van je gedrag en gedachten. Dat doe je bijvoorbeeld bij logisch denken, praten, beslissingen nemen, analyseren en rationeel denken. Dat betekent dat het onbewuste brein verantwoordelijk is voor de overige 95% van je gedrag en gedachten. Dit gaat altijd op de automatische piloot.

 

Dat verklaart dus ook waarom je op bewust niveau kan denken 'ik wil meer klanten, dus ik ga sales gesprekken voerenof 'ik wil groeien met mijn bedrijf, dus ik ga meer zichtbaar zijn op social media' ... om het vervolgens uit te stellen en redenen te vinden waarom het toch niet kan.

 

Je onbewuste brein is je keihard aan het saboteren!

Ergens in je brein is er een ervaring, angst, blokkade of

overtuiging die je tegenhoudt. 

Die belemmerende overtuiging, negatieve gedachte of onhandig gedrag is op een bepaald moment ontstaan (met een goede reden). Je onbewuste heeft het als een (overlevings) strategie gebruikt. Bewust weet je misschien niet meer waarom en op welk moment dat is geweest, maar gelukkig weet je onbewuste dat wel.

Met hypnotherapie kan je communiceren met je  onbewuste om zo snel en effectief de oorzaak te  achterhalen en het probleem 'met wortel en al' uit het onbewuste brein trekken.

Praktische informatie

Datum & Tijd

Je bent in 2 - 3 sessies van jouw probleem af.

Locatie

Online via 

Inhoud

Veranderingen worden direct in het onbewuste brein aangebracht.

Investering

€ 22,22 incl. BTW

If you want to change the fruits, you will first have to change the roots.

If you want to change the visible, you must first change the invisible.

T. Harv Eker

Wat anderen zeggen over de groepshypnose sessies.

"Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook

niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos

mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

 

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!”

Eefshealth_edited.jpg

Eva-Louise - Voeding, fitness en mindset coach bij Eefshealth Coaching

“Ik volgde Roos al een tijdje en weet zelf best veel van het onderbewuste, mindset en overtuigingen.

Toch liep ik vast door een situatie die er al lange tijd is en nog wel even zal duren, die ik niet kan beïnvloeden en een grote impact heeft op mij en mijn gezin.

Hierdoor verzandde ik uiteindelijk in een negatieve spiraal, die ook weer zijn weerslag had op mezelf en mijn gezin.

 

Ik was nog nooit bij een hypnocoach geweest en vond het ook best spannend. Roos heeft me op een fijne manier al enkele handvaten gegeven in het gesprek voordat ik onder hypnose ging.

 

Tijdens de hypnose kwam er een rust over me heen met als boodschap dat ik “het” mocht loslaten. Toen wist ik nog niet wat “het” was dat ik los mocht laten.

Ongeveer twee weken later kwam ik erachter dat hoe vervelend de situatie nu ook is en nog gaat zijn, het wel is gebeurd voor een reden.

Dit heb ik dus tijdens de hypnosessie gezien, al kon ik er toen de betekenis nog niet aan hangen.

 

Roos, heel erg bedankt!”

Sandra Raaijmakers - Coach in mindset & beslissingen

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

'Mijn gesprek met Roos heb ik ervaren als zeer prettig. Ze is een goede luisteraar, ze heeft passie voor alles wat met het menselijk brein te maken heeft en dat voel je ook. Ze neemt alle tijd om jou te leren kennen en je op je gemak te stellen.

 

Ondanks dat ik het moeilijk vond om controle los te laten, heeft ze een hele fijne en aangename sfeer gecreëerd waarin dat voor mij mogelijk werd. Ze vertelt je stap voor stap wat ze gaat doen en dat vond ik oprecht heel fijn.

 

De hypnosessie heeft me heel veel gebracht. Ik voel me ontzettend opgelucht.

Ik zou haar zeker aanraden. Mocht je twijfelen, niet doen, want het gaat je zeker helpen en je komt er energieker uit.'

UPlift!_logo_beeldmerk.png

Merel - Studente en ondernemer in spé.

En jij, wil jij ook de kracht van hypnotherapie ervaren en next level gaan met jouw bedrijf?

Veelgestelde vragen

'Kan iedereen in hypnose?

Ja. Hypnose is een natuurlijke staat waarin je je bevindt die vergelijkbaar is met een diepe meditatie. Het lichaam is volledig ontspannen en de hersengolven in het brein zijn verlaagd naar théta hersengolven. Deze hersengolven zijn ook actief wanneer je bijna in slaap valt en wanneer je net wakker bent.

'Waar worden hypnotherapie sessies gehouden?'

De sessies vinden online plaats. Het is dus belangrijk dat je beschikking hebt over een stabiele internetverbinding. Tijdens de sessie kan je je smartphone gebruiken, maar een laptop/pc met webcam heeft de voorkeur zodat je niet tussendoor gebeld kan worden en de sessie verstoord wordt. Ook kan ik je beter zien, wat ook weer bijdraagt aan de kwaliteit van de sessie.

'Is het wel veilig om een sessie online te doen?'

Ja, een online sessie is net zo veilig als een live sessie. Een online sessie wordt vaak als prettiger ervaren en daardoor wellicht ook effectiever, omdat je in een voor jou bekende veilige omgeving bent, namelijk gewoon thuis! Zo kan je beter ontspannen wat ten goede komt van de sessie.

'Oke, maar wat als de verbinding wegvalt?'

Van te voren zorg ik ervoor dat je bewuste en onbewuste daarop voorbereid zijn, mocht het gebeuren. Als de verbinding wegvalt, zal je vanzelf volledig bij bewustzijn komen en het gevoel hebben dat je uit een lange diepe slaap komt, waardoor je je fantastisch voelt! We plannen daarna een nieuwe sessie in mocht dat nodig zijn.

'Waarbij kan hypnotherapie mij helpen?'

Ondernemers die last hebben van:

  • Belemmerende overtuigingen

  • Uitstelgedrag, perfectionisme, onzekerheid

  • Onhandig gedrag, zoals snurken, tandenknarsen, eetbuien (excl. eetstoornissen)

  • Allergieën, migraine, neuspeuteren.

  • Angsten & fobieën (excl. angststoornissen)

  • Stress klachten

  • Beperkte Money Mindset

  • Het verkrijgen van inzichten in jezelf en/of je bedrijf

  • Wanneer je even wilt sparren met iemand over je bedrijf

  • Een schop onder je kont nodig hebt

'Ik ben (nog) geen ondernemer, kan ik mij wel aanmelden?'

Ja. Ook als je (nog) geen ondernemer bent en jij het gevoel hebt dat hypnotherapie jou kan helpen bij het veranderen van belemmerende overtuigingen, onbewuste blokkades, angsten en onzekerheden kan je je aanmelden voor hypnotherapie.

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Hypnose vind plaats in het onbewuste brein en daar vinden tijdens en na de sessie veranderingen plaats op neurologisch niveau. Er worden nieuwe (toekomstige) neurale paden gecreëerd. Dit zal je in sommige gevallen niet direct merken (afhankelijk van het probleem natuurlijk), maar in de toekomst ga je dit wel merken. Bij iedereen kunnen er nieuwe neurale paden in het brein gecreëerd worden. 

'Wat is de investering?'

De investering is € 450,- excl. BTW (eenmalige betaling) voor 3 sessies.

'Kan ik in termijnen betalen?'

Ja. Dan betaal je 3 x € 150,- (ex. BTW). ​

'Ik wil graag één sessie doen om hypnose te ervaren, kan dat?'

Nee. Ik bied geen eenmalige sessies meer aan. Wel organiseer ik regelmatig online groepssessies waar je voor een kleine investering aan mee kan doen. Hou hiervoor mijn website en social media in de gaten.

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2021 © UPlift! Lifestyle