top of page
DSC_2515_edited_edited.jpg

UNF*CK yourself and reclaim your power.

Reken snel en efficiënt af met (onbewuste) blokkades, onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen dankzij hypnose.

1-op-1 BEGELEIDING IN JOUW SPIRITUELE GROEI

Waarschijnlijk heb je al geïnvesteerd in allerlei zelfhulpboeken, online programma’s en coaches, maar merk je nu dat het toch nét niet de kern heeft geraakt. Oude patronen, onzekerheden, twijfels en emoties komen daarom steeds weer terug. Daardoor voel je je onzeker, onrustig en gefrustreerd en sta je nu op het punt dat je echt tot de kern wilt komen.

Je bent er nu echt klaar voor om blijvend afscheid te nemen van jouw belemmerende overtuigingen, onzekerheden, angsten en blokkades.

 

Je wilt weer in verbinding komen met jezelf en in jouw kracht staan zodat je het leven kan creëren wat in lijn ligt met wie jij daadwerkelijk bent en waar jij écht naar verlangt.

Herken jij jezelf hierin?

Je laat je leiden door meningen en verwachtingen van anderen, waardoor je moeite hebt om keuzes te maken die daadwerkelijk goed voelen voor jou.

Door gebeurtenissen uit het verleden heb je geleerd om jouw emoties en gevoelens weg te stoppen en er niet naar te luisteren. Waardoor je regelmatig een interne strijd ervaart.

Je valt steeds terug in oude belemmerende gedachten- en gedragspatronen, waardoor je steeds dezelfde situaties, personen en resultaten aantrekt. Het lukt je niet om ze te doorbreken, waardoor je je vaak gefrustreerd voelt en vast zit in een negatief (denk) spiraal.

Je voelt je in de omgang met andere mensen vaak onzeker en minderwaardig. Waardoor je het gevoel hebt dat je je moet bewijzen en erg je best moet doen om erbij te horen.

Je bent vaak op zoek naar bevestiging van buitenaf dat je de goede keuzes maakt, dat je gevoel klopt of dat je wel leuk en goed genoeg bent.

Je hebt het gevoel dat je altijd hard moet werken of bezig moet blijven. En ook al neem je jezelf voor om écht rust te nemen, in de praktijk voelt het soms onmogelijk en ervaar je een interne onrust.

Je hebt jezelf aangeleerd een masker te dragen en jezelf aan te passen aan anderen, omdat je wilt dat iedereen je aardig vindt en je accepteert, waardoor jij jezelf wegcijfert, je eigen behoeften en verlangens negeert, vergeet of wellicht niet eens meer weet?

Je realiseert je dat je eigenlijk niet echt meer weet wie JIJ daadwerkelijk bent, wat JIJ wilt en waar JIJ gelukkig van wordt.

Eva-Louise Spek, Eefshealth

Eva-Louise van der Spek

Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!

Margriet-16_optimized_edited.jpg

Margriet de Rijk

Ik heb bij Roos een hypnosesessie gedaan, ik was hier al langere tijd nieuwsgierig naar en bij Roos voelde het ook daadwerkelijk goed om zo'n sessie te doen.

Ik worstelde tegen de tijd van mijn sessie met een onderwerp als ondernemer wat een terugkerend thema was en nu weer enorm mijn aandacht vroeg. En parallel hieraan speelde er privé iets wat weer de trigger bleek voor mij als ondernemer.

Lang verhaal kort, dankzij de sessie bij Roos heb ik een reis mogen maken binnen mijn eigen leven. In deze reis kwam ik uit bij een gevoel/overtuiging wat ik kennelijk al mijn hele leven met mij meedroeg. Doordat wij hiermee aan de slag zijn gegaan en de angel eruit hebben getrokken heb ik zulke mooie stappen kunnen nemen. En niet alleen mooie stappen, ook losse stappen, grootse stappen, lichte stappen en vooral bewust zelf gekozen stappen.

Meer dan ik denken kon zat ik onbewust vast aan een oude overtuiging, door deze te ontdoen van zijn gewicht en waarheid kan ik oprecht zeggen dat ik mij vrijer voel. Dit allemaal dankzij de bijzondere en magische sessie van Roos welke zij met warmte, in alle veiligheid en met oprechte aandacht begeleidt.

image001%20(1)_edited.jpg

Sandra Raaijmakers

Ik volgde Roos al een tijdje en weet zelf best veel van het onderbewuste, mindset en overtuigingen.

Toch liep ik vast door een situatie die er al lange tijd is en nog wel even zal duren, die ik niet kan beïnvloeden en een grote impact heeft op mij en mijn gezin.

Hierdoor verzandde ik uiteindelijk in een negatieve spiraal, die ook weer zijn weerslag had op mezelf en mijn gezin.

 

Ik was nog nooit bij een hypnocoach geweest en vond het ook best spannend. Roos heeft me op een fijne manier al enkele handvaten gegeven in het gesprek voordat ik onder hypnose ging.

 

Tijdens de hypnose kwam er een rust over me heen met als boodschap dat ik “het” mocht loslaten. Toen wist ik nog niet wat “het” was dat ik los mocht laten.

Ongeveer twee weken later kwam ik erachter dat hoe vervelend de situatie nu ook is en nog gaat zijn, het wel is gebeurd voor een reden.

Dit heb ik dus tijdens de hypnosessie gezien, al kon ik er toen de betekenis nog niet aan hangen.

 

Roos, heel erg bedankt!

Is dit waar je naar verlangt?

Je wilt keuzes maken die goed voelen voor jou, zonder dat je je laat beïnvloeden door druk van buitenaf, de meningen en verwachtingen van anderen.

Je wilt vertrouwen op jezelf, jouw gevoel en kwaliteiten en je zelfverzekerd voelen over wie jij bent en hoe je in het leven staat.

Je wilt meer van jezelf leren houden, jezelf volledig accepteren en ontdekken wat je eigen verlangens en behoeften zijn en deze op één zetten.

Je wilt veel meer leven vanuit jezelf, jouw ware kern, zonder dat jij je laat belemmeren door belemmerende overtuigingen, sociale conditioneringen, onzekerheden en twijfels.

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit en dat je nog niet jouw volledige potentieel benut. Je bent hier nieuwsgierig naar en wilt dit graag ontdekken en waar maken.

Je wilt je niet langer aanpassen en jezelf klein houden, maar jezelf blijven, jezelf op waarde schatten en in jouw kracht blijven staan.

Je wilt veel meer leven vanuit jouw intuïtie en gevoel, in plaats van jouw state of being af te laten hangen van externe factoren, situaties en anderen mensen.

Wat krijg je NIET

Eindeloze gesprekken over je problemen

Quick fixes & pleisters plakken

Een JA knikker & mee prater

Een kant-en-klaar gestandaardiseerd traject

— Naam, titel

Wat krijg je WEL

Een op jou afgestemd traject, volledig op maat, wat bij je past en in jouw tempo.

Ik houd je een spiegel voor zodat je razendsnel groeit en niet meer om je eigen bullsh*t heen kan.

Ik houd je accountable en geef je een (liefdevolle) schop onder je kont wanneer dit nodig is.

Een persoonlijke cheerleader die successen met je meeviert en je aanmoedigt wanneer het even lastig is.

Just take my hand, I know the way 

Het verliezen van mijn moeder op jonge leeftijd, emotionele eetbuien en pesterijen zorgde ervoor dat ik als klein meisje opgroeide met het idee dat ik er niet bij hoorde en dat ik dus anders was. Het maakte mij heel erg onzeker en ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Daarom zocht ik vaak bevestiging bij anderen dat ik wél goed genoeg was en er toe deed. Ik wilde dat iedereen mij aardig vond, dus ik cijferde mezelf weg en zette de behoeften van anderen op de eerste plaats. 

Hierdoor was ik een 'makkelijke prooi' voor een narcistische man en kwam ik terecht in een giftige relatie met jarenlange fysieke en mentale mishandeling. Na bijna 5 jaar raapte ik de moed bij elkaar en vertrok ik met de Noorderzon.

Weer alleen, koos ik ervoor om mijn levensstijl te veranderen en te investeren in coaching. Ik was niet tevreden met hoe ik eruit zag en hoe ik mij mentaal voelde. Niet lang daarna kwam ik terecht in een burn-out, waardoor ik 'gedwongen' werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn schaduwkanten aan te kijken.

Het was een proces met vallen en opstaan. Ik leerde mezelf opnieuw kennen, ontdekte wat IK nu écht wilde en om te luisteren naar mijn intuïtie. Door het veranderen van mijn (onbewuste) interne wereld, het doorbreken van oude patronen en mijn schaduwkanten te omarmen, kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

So yes girl, I feel you! Ik heb gestaan waar jij nu staat. Ook ik heb mezelf klein gehouden, onzeker gevoeld over wie ik was en of ik wel goed genoeg was. Ik had altijd het gevoel dat ik de boel maar ‘voor de gek’ hield, dat wat ik heb gedaan niet zoveel voorstelde en dat ik gewoon geluk heb gehad. 

Gelukkig heb ik ook ervaren wat er gebeurd wanneer je afscheid durft te nemen van je belemmerende overtuigingen, 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en de acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

DSC_2518_edited.jpg

Ik ondersteun je om jezelf te ontwikkelen naar die persoon die jij moet zijn om jouw verlangens waar te maken. Ik begeleid je in jouw persoonlijke proces waarin je jezelf ontdoet van de onbewuste patronen en belemmeringen die je tegenhouden bij het bereiken van jouw doelen.

Je keert terug naar je intuïtie en naar je ware zijn. En je gaat ervaren wie je werkelijk bent, wat JIJ nu werkelijk wilt en vertrouwen op jezelf en jouw gevoel.

Spirituele Hypnotherapie *

Contact leggen en verbinden met higher self, lichtwezens en gidsen.

Regressie

Teruggaan naar het (onbewuste) moment waarop een probleem is ontstaan en het daar oplossen. 

Fast Phobia

Techniek om angsten en fobieën op te lossen. 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Veranderen van onbewuste gedachten- en gedragspatronen.

Intuïtieve Coaching

Coaching gericht op het (opnieuw) leren herkennen van je gevoel en innerlijke stem.

Microdosing *

Tool om met microdoseringen van psychedelica het bewustzijn te vergroten.

* Tools en technieken zoals (spirituele) hypnotherapie en microdosing worden alleen ingezet in overleg. Alle trajecten worden persoonlijk afgestemd op jouw wensen. 

1.PNG
17.PNG
2.PNG
20.PNG
4.PNG
15.PNG

Na dit transformerende traject ervaar je dit.

Jij neemt de volledige regie over jouw leven en laat je niet langer leiden door belemmerende overtuigingen, onzekerheden, twijfels en andere belemmeringen, waardoor jij het leven waar jij diep van binnen naar verlangt echt kan creëren.

Je durft volledig te vertrouwen op jouw gevoel, intuïtie, kennis en ervaringen, waardoor jij 100% jezelf durft te zijn en keuzes maakt die goed voelen.

Je ervaart hoe het is om jezelf echt volledig te accepteren en van jezelf te houden, gewoon zoals je bent, zodat je nog meer vanuit zelfliefde, dankbaarheid en vertrouwen kan leven.

Wat er ook gebeurt in de externe wereld en wat anderen ergens ook van vinden, jij blijft dichtbij jezelf en staat in jouw kracht, omdat jij volledig durft te vertrouwen op jouw intuïtie en gevoel.

Je weet waar jouw grenzen liggen en waar jouw verantwoordelijkheid stopt, waardoor je feilloos aanvoelt wanneer je voor jezelf mag kiezen zonder je daarover schuldig te voelen.

Je voelt dat je gedragen wordt en in verbinding staat met jouw inner healer en hart. Waardoor jij van binnenuit (als vanzelf) gaat leven in lijn met wie jij werkelijk bent en jouw volledige potentieel benut.

Unf*ck yourself

Be who you were before all that stuff happened that dimmed your light.

icons8-trust-64.png

Geschikt voor korte hulpvragen, duwtje in de rug, stellen van persoonlijke vragen of het transformeren van enkelvoudige niet-complexe trauma’s of angsten

Telefonische intake

1 sessie van 1,5 uur

Investering: € 111,00 *

LOSSE SESSIE

icons8-love-message-64.png

3 maanden

COACHING TRAJECT

Geschikt voor degenen die bepaalde gedragingen of patronen helemaal zat zijn en nu écht blijvend willen transformeren, om ook hun echt ware zelf te kunnen zijn

Telefonische intake

6 sessies van 1,5 uur

Tussentijds beschikbaar voor vragen en/of advies

Aanmelden

* Sessies vinden online plaats of op een gezamenlijk te bepalen locatie. Hierbij worden wel aanvullende reserverings- en reiskosten in rekening gebracht.

* Sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering
* Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren, wil je een factuur op bedrijfsnaam of moet de factuur naar een werkgever? Dan is het bedrag excl. BTW

bottom of page