DSC_2515_edited.jpg

RECONNECT WITH
YOUR TRUE SELF

Leef en creëer jouw leven vanuit jouw ware kern.

1-op-1 BEGELEIDING IN JOUW SPIRITUELE GROEI

3 maanden voor € 300,00 per maand

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en geïnvesteerd in allerlei zelfhulpboeken en online programma's, of heb je al begeleiding gehad van een coach of psycholoog. Ook al heeft het je allemaal wel verder op weg geholpen, merk je ook dat het toch nog nét niet de kern heeft geraakt. Waardoor je na een tijdje toch weer terugvalt in oude patronen, gevoelens of gedragingen. Onzekerheden, twijfels en onrust zijn dingen die je regelmatig ervaart.

Dan is het tijd om de belemmerende lagen af te pellen en nu wél echt tot de kern te komen, zodat jij volledig vanuit jouw true inner being kan leven. Pas als je blijvend afscheid neemt van al je onzekerheden, onbewuste angsten en belemmerende patronen, kan je daadwerkelijk het leven creëren en leiden waar jij vanuit jezelf écht naar verlangt. Zodat jij je leven niet meer door je omgeving laat bepalen, maar zelf weer de regie pakt. 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent vaak op zoek naar bevestiging van buitenaf dat je de goede keuzes maakt of dat je gevoel wel écht klopt​

Je voelt je in omgang met andere mensen vaak onzeker, minderwaardig of hebt het gevoel dat je heel erg je best moet doen om erbij te horen

Je bent vooral bezig met de ander en vergeet daardoor jezelf, je eigen behoeften en je eigen verlangens

In je werk heb je het gevoel dat je aan het aankloten bent en dat mensen er elk moment achter kunnen komen dat je maar wat doet

Je hebt vaak het gevoel dat wat je doet en hoe erg je ook je best doet, het nooit echt goed genoeg is of dat het altijd wel beter kan

Je hebt het gevoel altijd hard te moeten werken of altijd bezig te moeten blijven, écht rust nemen voelt soms onmogelijk

Voor je gevoel is datgene wat je hebt bereikt in je leven helemaal niet bijzonder of heb je het idee dat het geluk of toeval was dat je dat hebt gehaald

Wanneer je naar anderen kijkt, krijg jij het gevoel dat je ergens een afslag hebt gemist of dat bepaalde dingen niet voor jou zijn weggelegd (maar voor de ander wél)

Eva-Louise Spek, Eefshealth

Eva-Louise van der Spek

Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!

Margriet-16_optimized_edited.jpg

Margriet de Rijk

Ik heb bij Roos een hypnosesessie gedaan, ik was hier al langere tijd nieuwsgierig naar en bij Roos voelde het ook daadwerkelijk goed om zo'n sessie te doen.

Ik worstelde tegen de tijd van mijn sessie met een onderwerp als ondernemer wat een terugkerend thema was en nu weer enorm mijn aandacht vroeg. En parallel hieraan speelde er privé iets wat weer de trigger bleek voor mij als ondernemer.

Lang verhaal kort, dankzij de sessie bij Roos heb ik een reis mogen maken binnen mijn eigen leven. In deze reis kwam ik uit bij een gevoel/overtuiging wat ik kennelijk al mijn hele leven met mij meedroeg. Doordat wij hiermee aan de slag zijn gegaan en de angel eruit hebben getrokken heb ik zulke mooie stappen kunnen nemen. En niet alleen mooie stappen, ook losse stappen, grootse stappen, lichte stappen en vooral bewust zelf gekozen stappen.

Meer dan ik denken kon zat ik onbewust vast aan een oude overtuiging, door deze te ontdoen van zijn gewicht en waarheid kan ik oprecht zeggen dat ik mij vrijer voel. Dit allemaal dankzij de bijzondere en magische sessie van Roos welke zij met warmte, in alle veiligheid en met oprechte aandacht begeleidt.

image001%20(1)_edited.jpg

Sandra Raaijmakers

Ik volgde Roos al een tijdje en weet zelf best veel van het onderbewuste, mindset en overtuigingen.

Toch liep ik vast door een situatie die er al lange tijd is en nog wel even zal duren, die ik niet kan beïnvloeden en een grote impact heeft op mij en mijn gezin.

Hierdoor verzandde ik uiteindelijk in een negatieve spiraal, die ook weer zijn weerslag had op mezelf en mijn gezin.

 

Ik was nog nooit bij een hypnocoach geweest en vond het ook best spannend. Roos heeft me op een fijne manier al enkele handvaten gegeven in het gesprek voordat ik onder hypnose ging.

 

Tijdens de hypnose kwam er een rust over me heen met als boodschap dat ik “het” mocht loslaten. Toen wist ik nog niet wat “het” was dat ik los mocht laten.

Ongeveer twee weken later kwam ik erachter dat hoe vervelend de situatie nu ook is en nog gaat zijn, het wel is gebeurd voor een reden.

Dit heb ik dus tijdens de hypnosessie gezien, al kon ik er toen de betekenis nog niet aan hangen.

 

Roos, heel erg bedankt!

Is dit waar je naar verlangt?

Je wilt veel meer van binnen naar buiten leven, in plaats van je state of being af te laten hangen van je omgeving, situaties of andere personen

Je wilt gewoon keuzes durven maken omdat ze goed voelen voor jou, zonder dat je beïnvloed wordt door wat anderen mensen daar dan van kunnen vinden

Je wilt veel meer vanuit je intuïtie en gevoel gaan leven, zonder dat jij je laat belemmeren door allerlei overtuigingen, onzekerheden en twijfels

Je wilt volledig vertrouwen op je eigen kunnen en je zelfverzekerd voelen om wie jij bent en hoe je in het leven staat

Je wilt graag meer van jezelf leren houden, jezelf volledig accepteren en ontdekken wat je eigen verlangens en behoeften zijn

Je wilt gewoon rust kunnen nemen, voor jezelf kunnen kiezen en in je behoeften voorzien zonder je daarover schuldig te voelen of het idee te hebben dat je nog van alles ‘moet’

Je wilt je niet langer aanpassen of klein maken, maar jezelf blijven en in je kracht blijven staan in omgang met anderen mensen

Je wilt je niet meer constant vergelijken met anderen mensen, je wilt je trots kunnen voelen op wat je bereikt hebt en 100% geloven in jouw waarde, jouw kwaliteiten en jouw kennis

Wat krijg je NIET

Eindeloze gesprekken over je problemen

Quick fixes & pleisters plakken

Een JA knikker & mee prater

Een kant-en-klaar gestandaardiseerd traject

— Naam, titel

Wat krijg je WEL

Een op jou afgestemd traject, volledig op maat, wat bij je past en in jouw tempo.

Ik houd je een spiegel voor zodat je razendsnel groeit en niet meer om je eigen bullsh*t heen kan.

Ik houd je accountable en geef je een (liefdevolle) schop onder je kont wanneer dit nodig is.

Een persoonlijke cheerleader die successen met je meeviert en je aanmoedigt wanneer het even lastig is.

Just take my hand, I know the way 

Het verliezen van mijn moeder op jonge leeftijd, emotionele eetbuien en pesterijen zorgde ervoor dat ik als klein meisje opgroeide met het idee dat ik er niet bij hoorde en dat ik dus anders. was. Het maakte mij heel erg onzeker en ik dacht dat ik niet goed genoeg was. Daarom zocht ik vaak bevestiging bij anderen dat ik wél goed genoeg was en er toe deed. Ik wilde dat iedereen mij aardig vond, dus ik cijferde mezelf weg en zette de behoeften van anderen op de eerste plaats. 

Hierdoor was ik een 'makkelijke prooi' voor een narcistische man en kwam ik terecht in een giftige relatie met jarenlange fysieke en mentale mishandeling. Na bijna 5 jaar raapte ik de moed bij elkaar en vertrok ik met de Noorderzon.

Weer alleen, koos ik ervoor om mijn levensstijl te veranderen en te investeren in coaching. Ik was niet tevreden met hoe ik eruit zag en hoe ik mij mentaal voelde. Niet lang daarna kwam ik terecht in een burn-out, waardoor ik 'gedwongen' werd om met mezelf aan de slag te gaan en mijn schaduwkanten aan te kijken.

Het was een proces met vallen en opstaan. Ik leerde mezelf opnieuw kennen, ontdekte wat IK nu écht wilde en om te luisteren naar mijn intuïtie. Door het veranderen van mijn (onbewuste) interne wereld, het doorbreken van oude patronen en mijn schaduwkanten te omarmen, kon IK zelf mijn leven en toekomst creëren.

So yes girl, I feel you! Ik heb gestaan waar jij nu staat. Ook ik heb mezelf klein gehouden, onzeker gevoeld over wie ik was en of ik wel goed genoeg was. Ik had altijd het gevoel dat ik de boel maar ‘voor de gek’ hield, dat wat ik heb gedaan niet zoveel voorstelde en dat ik gewoon geluk heb gehad. 

Gelukkig heb ik ook ervaren wat er gebeurd wanneer je afscheid durft te nemen van je belemmerende overtuigingen, 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en de acties gaat ondernemen die nodig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Ik ondersteun je om jezelf te ontwikkelen naar die persoon die jij moet zijn om jouw verlangens waar te maken. Ik begeleid je in jouw persoonlijke proces waarin je jezelf ontdoet van de onbewuste patronen en belemmeringen die je tegenhouden bij het bereiken van jouw doelen.

Je keert terug naar je intuïtie en naar je ware zijn. En je gaat ervaren wie je werkelijk bent, wat JIJ nu werkelijk wilt en vertrouwen op jezelf en jouw gevoel.

Spirituele Hypnotherapie

Contact leggen en verbinden met higher self, lichtwezens en gidsen.

Regressie

Teruggaan naar het (onbewuste) moment waarop een probleem is ontstaan en het daar oplossen. 

Fast Phobia

Techniek om angsten en fobieën op te lossen. 

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Veranderen van onbewuste gedachten- en gedragspatronen.

Intuïtieve Coaching

Coaching gericht op het (opnieuw) leren herkennen van je gevoel en innerlijke stem.

Microdosing

Tool om met microdoseringen van psychedelica het bewustzijn te vergroten.

If you are waiting for a sign. THIS IS IT.

1.PNG
17.PNG
2.PNG
20.PNG
4.PNG
15.PNG

Na dit transformerende traject ervaar je dit.

Jij neemt volledige eigenaarschap over jouw leven en laat je niet langer leiden door je ervaringen uit het verleden, negatieve overtuigingen of andere belemmeringen, zodat jij nu écht vooruit kunt richting het leven waar jij naar verlangt

Jij durft te vertrouwen op jouw gevoel, intuïtie, kwaliteiten en ervaring, waardoor jij 100% jezelf durft te zijn en keuzes maakt die goed voelen voor jou

Jij hebt alle aspecten van jezelf - zowel je lichtzijden als schaduwkanten - volledig geaccepteerd en omarmd, zodat jij jezelf in balans houdt en compleet voelt

Jij weet dat alles begint bij zelfacceptatie en zelfliefde en jij ervaart hoe het is om écht van jezelf te houden, gewoon zoals je bent, zodat je nog meer vanuit liefde kunt leven

Jij weet wat jouw verantwoordelijk is en wat de verantwoordelijkheid is van een ander, waardoor je feilloos aanvoelt wanneer je voor jezelf mag kiezen en grenzen aan mag geven zonder je daarover schuldig te voelen

Jij staat in verbinding met je intuïtie en je eigen innerlijke beweging, waardoor jij van binnenuit – als vanzelf – gaat leven in lijn met wie je werkelijk bent

Unf*ck yourself

Be who you were before all that stuff happened that dimmed your light.

 
icons8-trust-64.png

Eenmalig

Geschikt voor korte hulpvragen, duwtje in de rug, stellen van persoonlijke vragen of het transformeren van enkelvoudige niet-complexe trauma’s of angsten

Telefonische intake

1 sessie van 1,5 uur

Investering: € 150,00 *

LOSSE SESSIE

icons8-love-message-64.png

3 maanden

COACHING TRAJECT

Geschikt voor degenen die bepaalde gedragingen of patronen helemaal zat zijn en nu écht blijvend willen transformeren, om ook hun echt ware zelf te kunnen zijn

Telefonische intake

6 sessies van 1,5 uur

Tussentijds beschikbaar voor vragen en/of advies

Investering: € 900,00 *

of € 300,00 per maand

* Sessies vinden online plaats of op een gezamenlijk te bepalen locatie. Hierbij worden wel aanvullende reserverings- en reiskosten in rekening gebracht.

* Sessies worden niet vergoed door de zorgverzekering
* Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren, wil je een factuur op bedrijfsnaam of moet de factuur naar een werkgever? Dan is het bedrag excl. BTW