UPlift!_logo.png

Brain Booster

3-daagse challenge voor ondernemers die het zat zijn om zichzelf in de weg te zitten en de kracht van hun (onbewuste) brein en mindset in hun voordeel willen gebruiken.

Ben je ondernemer geworden omdat je graag impact wilt maken en de wereld een stukje mooier wilt maken. En is onderstaande herkenbaar voor je?

Je doet van alles, maar het lukt je niet om te groeien met je bedrijf. Waardoor je het gevoel hebt dat je maar een beetje aan het aankloten bent.

Onder het mom 'nu is niet het juiste moment' zet je jouw dromen en doelen steeds op pauze en schuift ze op de lange baan. Elke keer verzin je wel weer een goede reden om het nu nog niet door te zetten. Je moet eerst....

Je krijgt steeds meer last van belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en twijfels over jezelf als ondernemer en je over je bedrijf.

 • Kan ik het wel?

 • Zit er wel iemand op mij te wachten?

 • Doe ik het wel goed?

 • Wat als het niet lukt?

 • Ik heb geen idee (meer) wat ik moet doen!

 • Ik kan het niet.

Jouw to-do lijstjes worden maar niet korter! Zelfs na een hele dag werken kan je nauwelijks iets afvinken van je lijstje. Hoe dan? Je kan er maar geen vinger op leggen. 

Je hebt honderdduizend ideeën, maar er komt maar niets uit je handen. Je bent snel afgeleid door dingen om je heen.

Je staat constant 'AAN'. Het lukt je niet om afstand te nemen van je bedrijf. Wanneer je dat wel doet voel je je schuldig. Waardoor je je gespannen en onrustig voelt.

Je mist concentratie, focus en structuur. En je weet even niet meer wat nu de volgende stap is, waardoor je jezelf en de groei van je bedrijf in de weg zit.

Ben jij het zat om jezelf in de weg te zitten en ben jij er klaar voor om meer en sneller impact te maken?

Vul hieronder jouw gegevens in en doe mee met de Brain Booster en leer hoe jij jouw (ondernemers) mindset en brein vóór je te laten werken. 

The planet does not need more 'successsful people'. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.

- Dalai Lama -

En wil jij...

Meer focus, structuur en overzicht creëren, in zowel je bedrijf als  jouw (dagelijkse) werkzaamheden? Zodat je nu wél dingen gedaan krijgt en kan afvinken!

Meer grip hebben op het saboterende stemmetje in je hoofd. En vaker gedachten hebben zoals:

 • Ik ben goed genoeg!

 • Ik ben waardevol.

 • Ik kan het.

 • De hele wereld zit op mij te wachten!

Zodat je kan ondernemen met meer zelfvertrouwen, flow en plezier!​

Meer positieve gedachten, overtuigingen en gewoonten creëren, zodat je met meer vertrouwen en energie kan ondernemen.

Jouw cognitieve vaardigheden verder kan ontwikkelen waardoor je meer focus, concentratie en structuur kan creëren. 

Meer mentale rust hebt en kan ontspannen. Zodat je UIT kan staan en echt even tijd kan spenderen met jouw partner, familie, gezin of vrienden.

Stoppen met aankloten zodat je sneller en makkelijker kan groeien met je bedrijf en meer omzet & impact kan maken?

Na deze challenge...

Heb je inzicht in jouw (onbewuste) mentale blokkades die ervoor zorgen dat jij jezelf (en de groei van je bedrijf) saboteert. En hoe dit (concreet) tot uiting komt in jouw gedachten- en gedragspatronen

Weet je welke (dagelijkse) invloeden en factoren impact hebben op jouw brein en wat je kan doen om jouw cognitieve vaardigheden zoals productiviteit, focus en creativiteit te verbeteren.

Beschik je over de kennis en braintools om te werken aan jouw (ondernemers) mindset waardoor je jouw (onbewuste) brein en mindset vóór je kan laten werken.

Heb je geleerd wat je kan doen wanneer je last hebt van het irritante saboterende stemmetje in je hoofd, waardoor je hem kan neutraliseren en/of muten.

Kan je ondernemen met meer zelfvertrouwen, focus en plezier. Waardoor je meer rust en zekerheid ervaart.

Wat ervoor zorgt dat jij en jouw bedrijf weer kunnen groeien! 

Hoe ziet de challenge eruit?

Praktische zaken:

 • 26 - 28 oktober 2020

 • Elke dag om 09:30 een live Masterclass

 • De Masterclasses duren 45 - 60 minuten en zijn nog 72 uur lang terug te kijken.

Inhoud:

 • 3 masterclasses en bijbehorende werkboeken (digitaal in te vullen)

 • Tips & tools die je direct in de praktijk kan brengen!

 • Dag 1: Wat je als ondernemer moet weten over de werking van het (onbewuste) brein

 • Dag 2: Ondernemersmindset & het (her)programmeren van jouw ondernemersbrein

 • Dag 3: Boost jouw cognitieve vaardigheden voor meer impact en omzet!

BONUS: Exclusief aanbod voor mijn nieuwe online HypnoCoachingtraject!​ (Slechts 5 plekken beschikaar!)

Investering:

Deze challenge vraagt geen financiële investering. 

Je zal dus een commitment aangaan met jezelf en daardoor investeren in jezelf en jouw bedrijf.

 

Vul hieronder jouw gegevens in en doe mee met de Brain Booster!

Hi, ik ben Roos. HypnoCoach & Breinexpert

Ik was 10 jaar toen ik mijn moeder verloor aan baarmoederhalskanker. Ik kreeg last van eetbuien, kwam aan en werd daardoor gepest op school. Om mezelf te beschermen werd ik een perfectionist en pleaser.

Jarenlang heb ik op de automatische piloot geleefd en was ontzettend ongelukkig. Ik zat met mezelf in de knoop en wist niet wat ik aan moest met mijn leven. Ik dacht dat een HBO opleiding mij verder zou brengen en meer geluk zou opleveren.

Kort na de start van mijn HBO kreeg ik een relatie met een narcistische man die mij fysieke en mentale mishandelde. Ondanks dat heeft het jaren geduurd voordat ik de moed had om bij hem weg te gaan. Daarna volgde er jaren van #YOLO met veel feesten, drank en ongezonde gewoonten.

Begin 2015 besloot ik het roer om te gooien, mijn levensstijl te veranderen en te investeren in mindset coaching. Ik had namelijk overgewicht en was (weer) ongelukkig.

 

Het was deze ENE keuze die de koers van mijn leven veranderde!

Dankzij de (heftige) gebeurtenissen in mijn leven en uiteindelijke fysieke en mentale verandering, ontwikkelde ik een passie voor gedragsverandering, mindset, psychologie en de werking van het brein. Als kers op de taart kwam hypnose op mijn pad en heb ik een opleiding tot Hypnotherapeut gevolgd.

Met mijn kennis en ervaringen help ik nu andere ondernemers om af te rekenen met hun interne saboteur, waardoor zij een sterke ondernemersmindset kunnen creeren en hun brein vóór hun kunnen laten werken. 

 

Om zo de wereld een stukje mooier te maken & impact te kunnen maken.

Google Aranka.PNG
Google Annabeth.PNG
1.PNG
15.PNG
5.PNG
2.PNG
4.PNG
6.PNG

If you are waiting for a sign. THIS IS IT.

Do you have what it takes?

Ben jij er klaar mee om je te laten leiden door het saboterende stemmetje in je hoofd? Die nu waarschijnlijk al 100 x tegen je heeft gezegd dat je niet mee moet doen, want... 

 • 'Ik saboteer mezelf niet.' (hallo ego!)

 • 'Een challenge is niet waardevol,'

 • 'Het komt nu niet zo goed uit, want... '

 • 'Ik ga het eerst nog even zelf doen.'

 • 'Het is nu nog niet nodig.'

 

Tuurlijk, dit kan de waarheid zijn maar het kan net zo goed het saboterende stemmetje of je ego zijn. Die je nog steeds klein willen houden en veilig in je comfort zone. Ik snap het!

Erkennen dat je jezelf in de weg zit en saboteert is niet niets. Dat vergt lef, durf en eigenaarschap. Het betekent dat jij jouw dromen, doelen en missie belangrijker vindt dan jouw ego en comfortzone.

Dus dan is nu de vraag: wat vind jij belangrijker?

Vul hieronder jouw gegevens in wanneer jij jouw dromen, doelen en missie belangrijker vindt dan het stemmetje in je hoofd.

Veelgestelde vragen

'Wanneer is de challenge?'

De challenge is van maandag 26 oktober t/m woensdag 28 oktober. Elke dag is er om 09:30 een live masterclass van 45 - 60 minuten.

'Hoe ziet de challenge eruit?'

De challenge bestaat uit 3 masterclasses van 45 - 60 minuten en 3 bijbehorende werkboeken.

'Ik kan niet live bij de masterclasses zijn. Kan ik ze terugkijken?'

Ja dat kan. Je hebt 72 uur (3 dagen) de tijd om de Masterclass terug te kijken. Uiterlijk 1 uur na de masterclass ontvang je een e-mail met de replay link.

'Ik weet nog niet of ik ondernemer wil worden, kan ik dan wel meedoen?'

Dan kan je ook zeker meedoen. Het 'niet weten' kan ook een uiting zijn van een onzekerheid, blokkade of angst. Onszelf saboteren doen we allemaal op elk onderdeel van ons leven, dus ik weet zeker dat je er alsnog veel uit gaat halen, ook als je uiteindelijk niet gaat ondernemen.

'Ik ben nog geen ondernemer, kan ik alsnog meedoen?'

Ja, en dat kan ik je echt heel erg aanraden. De periode dat ik mezelf het meest heb gesaboteerd in mijn ondernemersreis, is de twee jaar (!!!) ervoor. Ik zou willen dat ik toen de kennis had die ik nu heb, dan was die twee jaar hoogstens een paar maanden geweest.

'Ik ben geen ondernemer en wil het ook niet worden. Ik merk wel dat ik mezelf saboteer en daar wil ik mee stoppen, kan ik ook meedoen?'

Ja, ook dan kan je meedoen. De kennis die ik deel is voor iedereen waardevol. Ik zal echter wel (praktijk) voorbeelden en casussen gebruiken die meer relevant zijn voor ondernemers.

 

'Ik weet niet zeker of ik mezelf saboteer, heeft het dan wel zin om mee te doen?'
Ik ben er van overtuigd dat iedereen zichzelf saboteert, want zo is ons brein nu eenmaal geprogrammeerd. Het is een onbewust proces dus je hebt het niet altijd door. Je kan het terugzien in je gedrag door bijvoorbeeld uitstelgedrag en perfectionisme. Of kijken naar je doelen: hoe lang ben je er al mee bezig? Wat gebeurt er als je er nu acties voor moet ondernemen? Welke verhalen vertel je jezelf dan om er onder uit te komen?

Elke andere reden om het niet te doen...

Dit is zijn jouw brein en ego die je wederom of nog meer proberen te saboteren.

 

Die houden niet echt van groei, want dat is buiten de comfortzone en dat is gevaarlijk. Daarom verzinnen ze allerlei excuses waarom je het niet moet doen. Dat doet hij het liefst met angsten en twijfels (aan jezelf), want deze emoties motiveren ons als mens het meest om iets (niet) te doen.

Hoe vaak heb je dat al gedacht?
Hoe lang houdt die je al tegen?
Hoe vaak ga je dat nog tegen jezelf zeggen?

Hoe lang houdt hij je al veilig... (en klein)?

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen met jouw vraag. Je ontvangt binnen 24 uur antwoord op je vraag.

Je hebt tot hier gelezen...

Dat betekent dat deze challenge je aanspreekt.

 

Stop met twijfelen en start met doen! Leer hoe je jouw brein en mindset vóór je kan laten werken, zodat jij en je bedrijf kunnen groeien. Jouw klanten zitten op je te wachten, dus ga ervoor!

Waar wacht je nog op?

Meld je direct aan door hieronder jouw gegevens in te vullen.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com