UPlift!_logo.png

1-op-1 Online HypnoCoaching

Reken af met (on)bewuste blokkades, ongewenst gedrag en belemmerende

overtuigingen die tussen jou en je droombedrijf in staan.

Ben jij een ambitieuze (toekomstige) coach en herken jij je in één of meer van onderstaande dingen:

Je merkt dat je de laatste weken, of misschien al maanden vast zit met het opstarten of laten groeien van je bedrijf. Je hebt grote dromen en ideeën, maar er komt op dit moment niet veel meer uit je vingers.

 

Dat frustreert je en maakt je onzeker. Je begint aan jezelf te twijfelen waardoor je jezelf meer in de weg gaat zitten. Je wilt zó graag vooruit, maar iets lijkt je tegen te houden.

Het grootste deel van de dag leef je in je hoofd. Je zoekt naar oplossingen en bent dingen constant aan het analyseren en overdenken.

Je kan uren en nachten wakker liggen van je eigen hersenspinsels! Elke keer als je denkt een oplossing te hebben gevonden, zie je wéér allemaal beren op de weg! Het ondernemen lijkt voor iedereen 'makkelijk' te zijn, maar jij ondervindt dat totaal niet zo. Je weet niet  goed wat je volgende stap wordt, en ziet door de bomen het bos niet meer.

Je hebt last van belemmerende overtuigingen en gedachten zoals:

 • 'Ik ben niet goed genoeg.'

 • 'Ik kan het niet.'

 • 'Ik moet dit echt eerst even doen, daarna kan ik pas ...'

 • 'Wie zit er nu op mij te wachten?'

 • 'Anderen zijn beter, slimmer, succesvoller...'

 • 'Ik zal nooit genoeg verdienen om rond te komen.'

 • 'Nu is niet het juiste moment, ik moet eerst nog....'

Word je belemmerd, afgeremd of onzeker door onhandig gedrag of fysieke 'uitdagingen', zoals:

 • Hooikoorts

 • Allergieën

 • Migraine

 • Neuspeuteren

 • Snurken

 • Eetbuien

 • Stressklachten

Ik snap zo goed hoe je je voelt!

Ik heb ook in deze ondernemers-rollercoaster gezeten. Ik dacht altijd dat ik de enige was, maar nee 'gelukkig' niet! Dit is onderdeel van ondernemerschap. Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling 2.0!

Het ondernemerschap legt namelijk een vergrootglas op je 'tekortkomingen' en persoonlijke uitdagingen. Je kan je tenslotte nergens (meer) achter verstoppen. Jouw bedrijf is een reflectie van jezelf, je mindset en gedrag.

 

Alle persoonlijke blokkades, onhandig gedrag, ongewenste gewoonten en belemmerende overtuigingen die je hebt, kunnen je uiteindelijk als ondernemer in de weg zitten en je tegenhouden in de verdere groei van je bedrijf.

Dus wanneer je verder wilt groeien met je bedrijf, zal je met je persoonlijke uitdagingen aan de slag moeten gaan en los laten wat tegen je werkt.

Wanneer jij je laat leiden door twijfels, angsten, belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten, of wanneer je onzeker bent of onvoldoende vertrouwen hebt in jezelf en/of je bedrijf, zal je niet de benodigde acties uitvoeren om je bedrijf te laten groeien, dan zal je niet meer klanten krijgen en ook niet meer omzet creëren.

Wordt het nu dan niet eens tijd dat je gaat loslaten wat je tegenhoudt zodat je zelfverzekerd kan ondernemen en jouw impact in de wereld kan maken?

'Your beliefs become your thoughts. Your thoughts become your words. Your words become your actions. Your actions become your habits. Your habits become your values. Your values, become your destiny.'

- Mahatma Gandhi -

Wat is hypnotherapie en waar kan het je bij helpen?

Om hypnose beter te begrijpen is het goed om te weten dat ons brein uit twee delen bestaat: het bewuste en onbewuste brein.

Het bewuste brein gebruik je bij logisch denken, praten, beslissingen nemen, analyseren en rationeel denken. We gebruiken slechts 5% van ons brein bewust. Wanneer een handeling, gedachte of overtuiging uiteindelijk een gewoonte is, wordt het verplaatst naar het onbewuste brein.

Het onbewuste brein is verantwoordelijk voor 95% van ons gedrag en gedachten. In je onbewuste zitten alle kennis, ervaringen en gedachten- en gedragspatronen opgeslagen. Deze zijn ontstaan na aanleiding van jouw ervaringen, zowel de positieve als de negatieve.

 

Jouw overtuigingen worden je gedachten. Jouw gedachten worden je gewoonten.

Jouw gewoonten worden je gedrag. Jouw gedrag bepalen uiteindelijk je resultaten.

Zakelijk én privé.

De negatieve dingen resulteren uiteindelijk in belemmerende overtuigingen, angsten en ongewenst gedrag.

 

Dat verklaart dus ook waarom je op bewust niveau kan denken 'ik wil meer klanten, dus ik ga sales gesprekken voeren' of 'ik wil groeien met mijn bedrijf, dus ik wil meer zichtbaar zijn op social media' ... om het vervolgens uit te stellen en redenen te vinden waarom het (nu) niet kan. Je onbewuste brein is je keihard aan het saboteren! Ergens in je brein is er een ervaring, angst, blokkade of overtuiging die je tegenhoudt. 

Die belemmerende overtuiging, negatieve gedachte of onhandig gedrag is op een bepaald moment ontstaan (met een goede reden). Je onbewuste heeft het als een (overlevings)strategie gebruikt. Bewust weet je misschien niet meer waarom en op welk moment dat is geweest, maar gelukkig weet je onbewuste dat wel.

Met hypnotherapie kan je communiceren met je onbewuste om zo snel en effectief de oorzaak te achterhalen en het probleem 'met wortel en al' eruit te trekken. Belemmerende overtuigingen kan je zien als onkruid. Je kan het snoeien wat je wilt en het proberen te negeren, maar het groeit altijd terug en kan uiteindelijk een bloementuin overwoekeren.

En die bloemen... dat zijn jouw interne hulpbronnen.

Alles wat je nodig hebt zit namelijk al in je.

Je bent al zelfverzekerd.

Je hebt al discipline.

Je bent al lang goed genoeg.

Je ziet en voelt het alleen niet altijd, omdat het verstopt zit

onder bepaalde negatieve ervaringen, gedachten en 

belemmerende overtuigingen.

Het is tijd om het onkruid eruit te trekken, met wortel en al.

If you want to change the fruits, you will first have to change the roots.

If you want to change the visible, you must first change the invisible.

T. Harv Eker

HypnoCoaching, wat is dat precies?

Een HypnoCoaching sessie is een 1-op-1 gesprek bestaande uit een (mindset) coaching call  van een uur en een sessie hypnotherapie. Tijdens een sessie bespreken we jouw huidige situatie om te kijken welke dingen je afremmen als persoon, ondernemer en om je bedrijf (verder) te laten groeien. We gaan op bewust en onbewust niveau aan de slag met wat jou tegenhoudt.

Wanneer is een (eenmalige) HypnoCoaching sessie geschikt?*

 • Belemmerende overtuigingen

 • Uitstelgedrag, perfectionisme, onzekerheid

 • Onhandig gedrag, zoals snurken, neuspeuteren, eetbuien

 • Allergieën, migraine, tandenknarsen

 • Angsten & fobieën (excl. angststoornissen)

 • Stress of burn-out klachten

 • Beperkte Money Mindset

 • Imposter Syndrome / Oplichterssyndroom

 • Het verkrijgen van inzichten in jezelf en/of je bedrijf

 • Wanneer je wilt sparren met iemand over je bedrijf

 • Een schop onder je kont nodig hebt!

* In sommige gevallen is het raadzaam om meer sessies te doen. Na aanleiding van jouw ingevulde aanvraagformulier zal ik je hierin adviseren. Per sessie kan er aan één probleem gewerkt worden. 

Wanneer is een (eenmalige) HypnoCoaching sessie NIET geschikt?

 • Angststoornissen

 • Depressie

 • Trauma's

 • Eet(bui)stoornissen

 • Psychose

Na een HypnoCoaching sessie...

Ben je je bewuster van jouw (onbewuste) blokkades en belemmerende overtuigingen die jou op dit moment tegenhouden en saboteren.

Heb je praktische tips en tools om op bewust niveau aan de slag te gaan met de dingen waar je tegenaan loopt. Dit kan op persoonlijk of zakelijk vlak zijn.

Ben je je meer bewust van je onbewuste saboterende gedrag, zodat je het sneller kan herkennen en kan veranderen.

Voel je je sterker, energieker, zelfverzekerder en ervaar je meer rust (in je hoofd en lijf).

Kan je zelfverzekerder ondernemen, omdat je jouw grootste blokkade(s), angst(en) en/of overtuigingen hebt overwonnen middels hypnotherapie.

Ineens kwam ik erachter wat mij op onbewust niveau tegenhield...

Begin 2015 maakte ik de beste keuze van mijn leven: ik investeerde in een coach om mijn levensstijl te veranderden. Ik maakte daardoor een fysieke en mentale transformatie door.

 

Dankzij de inzichten die ik hierdoor kreeg en mijn interne transformatie, ontstond er kortsluiting in mijn hoofd: mijn interne en externe wereld paste niet meer bij elkaar.

 

Ik werd gedwongen om voor eens en altijd af te rekenen met mijn verleden. Ik leerde ontzettend veel over mezelf, mijn belemmerende overtuigingen, lage zelfbeeld en hoe ik mezelf door mijn verleden altijd klein en veilig heb gehouden.

 

Daarnaast moet ik nog delen van mijn verleden verwerken, helen en loslaten. Het overlijden van mijn moeder, pesterijen, eetstoornis, weggedrukte emoties en giftige relatie met een narcist. Dit had geresulteerd in een laag zelfbeeld, onzekerheid, please gedrag, slachtoffer gedrag, faalangst, perfectionisme, bindings- en verlatingsangst, wantrouwig en weinig zelf liefde.

 

Toen ik na mijn burn-out als Roos 2.0 wilde re-integreren bij mijn werkgever vond er een reorganisatie plaats en verloor ik mijn baan. Op dat moment besloot ik dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden. 

 

Ik liet mij omscholen tot lifestyle coach en personal trainer, omdat ik anderen de fysieke transformatie die ik had doorgemaakt, ook gunde. Het daadwerkelijk opstarten van mijn bedrijf liet echter op zich wachten, omdat ik mij liet tegenhouden door belemmerende overtuigingen.

 

Ik investeerde opnieuw in een coach, maar nu gericht op mijn ondernemersmindset. Ik brak door nog meer patronen en belemmeringen. Ik leerde over hoe het brein werkt en kwam zodoende ook in contact met hypnotherapie. Kort daarna heb ik een opleiding tot hypnotherapeut gevolgd en dankzij hypnotherapie, ook kunnen afrekenen met mijn faalangst!

Hoe gaat een sessie in zijn werk?

AANMELDEN & VOORBEREIDINGEN

Je vult het aanmeldingsformulier in met een aantal korte vragen.

Nadat ik jouw aanmeldformulier heb ontvangen neem ik binnen 3 werkdagen contact met je en stuur ik je een e-mail met verdere informatie over de betaling, het inplannen van de sessie, spelregels en voorbereidingen. 

DE SESSIE: SET UP EN SPELREGELS

De sessie vindt plaats via Zoom. De uitnodiging ontvang je na het inplannen van de sessie per e-mail.
 

Zorg voor een comfortabele plek, waar je 2 - 2,5 uur lang niet gestoord kan worden. Het is aan te raden om tijdens de hypnotherapie gebruik te maken van oortjes of een koptelefoon, zodat je bent afgesloten van externe geluiden en je je volledig kan focussen op mijn stem.

De belangrijkste  online hypnose 'spelregels':

 • Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding.

 • Maak het liefst gebruik van een laptop of desktop met (ingebouwde) webcam. Een smartphone kan, maar zorg ervoor dat je niet per ongeluk gebeld kan worden en  dat je telefoon stabiel voor je kan staan.

 • Maak gebruik van een goede en comfortabele stoel met hoge rugleuning (evt. met hoofdsteun) waar je langere tijd op kan zitten. Op bed of de bank zitten is ook mogelijk, mits je goede ondersteuning hebt en ik je goed kan zien.
   

Het is voor mij belangrijk dat ik in ieder geval je gezicht en handen goed kan zien.

 

Aanvullende 'spelregels' en tips ontvang je voor de sessie (nogmaals) per e-mail.

DE SESSIE: COACHING

De sessie bestaat uit twee onderdelen: coaching & hypnotherapie.

Het eerste uur  bestaat uit een voorgesprek en (business) coaching. Hierin bespreken we even kort jouw antwoorden van de vragenlijst. Daarnaast ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jouw verhaal. Zo krijg ik een goed beeld van je en kan ik je beter helpen.

Na aanleiding van wat ik zie en hoor geef ik je tips, adviezen en stel ik verdere vragen zodat je tot nieuwe inzichten komt die je verder helpen op persoonlijk en/of zakelijk vlak.

DE SESSIE: HYPNOTHERAPIE

Aan de hand van jouw antwoorden, wat ik waarneem tijdens het voorgesprek en het probleem waar jij doorheen gaat werken, bepaal ik welke techniek geschikt is. Voordat we echt beginnen deel ik wat algemene informatie over hypnose en de werking van je brein. Ik leg uit welke techniek ik ga gebruiken, wat het precies inhoudt en wat je kan verwachten.

Mochten er dingen onduidelijk zijn of heb je vragen dan kan je die uiteraard ook stellen. 

IN HYPNOSE

Nadat je helemaal comfortabel bent en je je op je gemak voelt, breng ik je in hypnose.

Hypnose is een diepe staat van ontspanning en vergelijkbaar met een diepe meditatie. Je kan het ook vergelijken met dagdromen of wanneer je bijna in slaap valt. Je krijgt alles mee, en kan ook gewoon praten. Je voelt je verder rustig en ontspannen. 

Wanneer je in hypnose bent, begeleid ik jou met mijn stem door de techniek en het probleem die je op dat moment gaat oplossen. De sessie, de reis, de inzichten die je doormaakt is voor iedereen anders en persoonlijk.

Aan het eind van de sessie haal ik je weer uit hypnose en voel je je zelfverzekerd, energiek en fantastisch!

NA DE SESSIE

Ik adviseer je direct na de sessie geen belangrijke afspraken te plannen. Hypnose vindt plaats onder diepe ontspanning en de overstap naar afspraken of een drukke planning kan onprettig zijn. Geef jezelf de tijd te verwerken wat er tijdens de sessie is gebeurd. Zeker wanneer hypnose helemaal nieuw voor je is.

 

Na de sessie ontvang je van mij per e-mail nog persoonlijke opdrachten, praktische tips, tools en /of oefeningen. Het is aan te raden om na de sessie ruimte in jouw agenda te houden waar je tijd voor jezelf kan nemen om te relaxen.

INVESTERING

De investering bedraagt € 146,28 exclusief 21% BTW (€ 177,00 inclusief 21% BTW). 

"Een bijzondere ervaring, een Hypnosessie! Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en ik wist ook

niet zo goed wat ik moest verwachten... Ergens vond ik het ook wel spannend! Daarentegen wist Roos

mij heel erg op mijn gemak te stellen en daarom voelde het veilig en vertrouwd. 

 

Roos bracht mij tijdens ons gesprek al waardevolle inzichten waar ik wat mee kon, maar dankzij de ‘hypnose’ konden we écht dieper tot de kern komen. Hierdoor weet mijn bewustzijn nu wat mijn onderbewustzijn al wist waardoor ik daarmee aan de gang kan gaan. En heel eerlijk… Nu bijna een week verder na de sessie merk ik een grote positieve verandering!

 

Wanneer je zelf veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en nét een stapje verder wilt gaan om tot de kern van je problemen te komen, dan raad ik je op zeker aan om eens een hypnosessie bij Roos te ervaren!

 

Roos, dankjewel voor deze mooie en bijzondere ervaring!”

Eva-Louise - Voeding, fitness en mindset coach bij Eefshealth Coaching

Roos combineert coaching en hypnose op een heel mooie en betrokken manier.

 

Ze nam alle tijd om samen mijn situatie te bespreken, stelde me op mijn gemak, had oog voor details in mijn reacties en vroeg goed door zodat we beiden een duidelijk beeld kregen van waar we met de hypnose mee aan de slag zouden gaan. Vervolgens nam ze me mee op een symbolenreis, heel mooi en helpend!

 

Een bijzondere ervaring met een heel prettige begeleiding, zeker een aanrader!

Marije - Focus op Flow

Roos is super vriendelijk en persoonlijk, maar ook deskundig en professioneel.

 

Ze neemt duidelijk goed de tijd om je te leren kennen en af te stemmen waar je hulpvraag ligt en wat zij daarin kan betekenen. Ik heb deze sessie als zeer waardevol ervaren, en kan het iedereen aanraden.

Merel - Jongerencoach - Merel Taat Training & Coaching

'Mijn gesprek met Roos heb ik ervaren als zeer prettig. Ze is een goede luisteraar, ze heeft passie voor alles wat met het menselijk brein te maken heeft en dat voel je ook. Ze neemt alle tijd om jou te leren kennen en je op je gemak te stellen.

 

Ondanks dat ik het moeilijk vond om controle los te laten, heeft ze een hele fijne en aangename sfeer gecreëerd waarin dat voor mij mogelijk werd. Ze vertelt je stap voor stap wat ze gaat doen en dat vond ik oprecht heel fijn.

 

De hypnosessie heeft me heel veel gebracht. Ik voel me ontzettend opgelucht.

Ik zou haar zeker aanraden. Mocht je twijfelen, niet doen, want het gaat je zeker helpen en je komt er energieker uit.'

Merel - Studente en ondernemer in spé.

Veelgestelde vragen

'Wat houdt een HypnoCoaching sessie in?

Een sessie duurt ongeveer 2 - 2,5 uur en bestaat uit een persoonlijke coaching gesprek waarin we jouw situatie bespreken en eventuele dingen waar je (bewust) tegenaan loopt. Vervolgens doen we een hypnose sessie voor het probleem waar je op dat moment doorheen wilt werken. We sluiten de sessie af met een nabespreking en eventuele aanvullende 'huiswerk' opdrachten en praktische tips/tools die je los van de sessie(s) kan gebruiken.

'Waar worden de HypnoCoaching sessies gehouden?'

De sessies vinden online plaats. Het is dus belangrijk dat je beschikking hebt over een stabiele internetverbinding. Tijdens de sessie kan je je smartphone gebruiken, maar een laptop/pc met webcam heeft de voorkeur zodat je niet tussendoor gebeld kan worden en de sessie verstoord wordt. Ook kan ik je beter zien, wat ook weer bijdraagt aan de kwaliteit van de sessie.

'Is het wel veilig om een sessie online te doen?'

Ja, een online sessie is net zo veilig als een live sessie. Een online sessie wordt vaak als prettiger ervaren en daardoor wellicht ook effectiever, omdat je in een voor jou bekende veilige omgeving bent, namelijk gewoon thuis! Zo kan je beter ontspannen wat ten goede komt van de sessie.

'Oke, maar wat als de verbinding wegvalt?'

Van te voren zorg ik ervoor dat je bewuste en onbewuste daarop voorbereid zijn, mocht het gebeuren. Als de verbinding wegvalt, zal je vanzelf volledig bij bewustzijn komen en het gevoel hebben dat je uit een lange diepe slaap komt, waardoor je je fantastisch voelt! We plannen daarna een nieuwe sessie in mocht dat nodig zijn.

'Wanneer is een (eenmalige) sessie geschikt?'

Ondernemers die last hebben van:

 • Belemmerende overtuigingen

 • Uitstelgedrag, perfectionisme, onzekerheid

 • Onhandig gedrag, zoals snurken, tandenknarsen, eetbuien (excl. eetstoornissen)

 • Allergieën, migraine, neuspeuteren.

 • Angsten & fobieën (excl. angststoornissen)

 • Stress klachten

 • Beperkte Money Mindset

 • Het verkrijgen van inzichten in jezelf en/of je bedrijf

 • Wanneer je even wilt sparren met iemand over je bedrijf

 • Een schop onder je kont nodig hebt

'Wanneer is een (eenmalige) sessie NIET geschikt?'

 • Angststoornissen

 • Depressie

 • Trauma's

 • Eet(bui)stoornissen

 • Psychose

'Hoe weet ik of het mij echt iets gaat opleveren?'

Hypnose vind plaats in het onbewuste brein en daar vinden tijdens en na de sessie veranderingen plaats op neurologisch niveau. Er worden nieuwe (toekomstige) neurale paden gecreëerd. Dit zal je in sommige gevallen niet direct merken (afhankelijk van het probleem natuurlijk), maar in de toekomst ga je dit wel merken. Bij iedereen kunnen er nieuwe neurale paden in het brein gecreëerd worden. 

'Wat is de investering?'

De investering is € 146,28 excl. BTW (€ 177,00 inclusief BTW).

'Kan ik in termijnen betalen?'

Het is helaas niet mogelijk om een losse sessie in termijnen te betalen.​

'Mijn vraag staat er niet tussen.'

Voel je vrij om mij een e-mail te sturen. Je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord op je vraag.

Privacy Verklaring || Algemene Voorwaarden || Cookiestatement

Copyright 2018- 2020 © UPlift! Lifestyle

Icons: www.icons8.com